Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • Balkonieren met hortensia’s Balkonieren met hortensia’s
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Aldi verkoopt een Medion wasmachine Aldi verkoopt een Medion wasmachine
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
wonen

Zaterdag 29 juli is ie er weer, de Aldi Jacuzzi

Hij was binnen no-time uitverkocht de Aldi Jacuzzi. En daarom heb je as. zaterdag 29 juli as. weer een kans en hij is in alle Aldi winkels verkrijgbaar.

Met slechts één druk op de knop, genieten van een pure ontspanning. Dat levert Intex dmv. de Pure Spa serie. De SPA biedt je een bubbelstand, waarbij bubbels uit 120 kleine openingen in de onderzijde komen. De bubbels voelen extra comfortabel aan doordat ze verwarmd zijn. Het verwarmingselement van deze SPA kan tot ongeveer 40 graden verwarmen.

Het water in de SPA blijft altijd schoon, daar zorgt de ingebouwde filterpomp voor. Maar het is ook verstandig om chloor te gebruiken. Het chloor zorgt ervoor dat de SPA zuiver en vrij van algen blijft. Deze SPA is gemaakt van zeer sterk materiaal en voorzien van de nieuwste technieken. Daardoor merk je amper dat het een opblaasproduct is, maar je hebt wel alle voordelen zoals oa. de compacte opbergmaat.

De jacuzzi weet 47 kg en is 71 cm hoog. De diameter is 190 cm en is daardoor geschikt voor max. 4 personen. En in de jacuzzi bevat 795 liter water.

De jacuzzi heeft een bubbelstand (0.9HP/220-240V), een ingebouwde filterpomp (capaciteit 1.514 L/u) en verwarming (2200W/220-204V). 120 High-power bubblejets en verwarming is instelbaar: 20 °C – 40 °C. Het controlepaneel is eenvoudig te bedienen. De jacuzzi wordt geleverd incl. opbergtas, isolatie afdekzeil, grondzeil, chloordrijver, 2 filters en je krijgt 3 jaar garantie.
LET OP: De jacuzzi dient op een vlakke, egale ondergrond te worden geplaatst die geschikt is om het gewicht van de jacuzzi compleet gevuld met water en 4 inzittenden te dragen (ca. 1.136 kg).

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?