Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • essence Fall Back to Nature essence Fall Back to Nature
  • Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat Primark PS… collectie krijgt Leaping Bunny certificaat
  • Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen Moederdag cadeautip; BE Cool koeltassen
  • L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen
  • Black Friday Kruidvat acties Black Friday Kruidvat acties
  • Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia
shoppen

Trekpleister make-up en huidverzorgingsactie 1 + 1 gratis

Alle dames die dol zijn op voordeeltjes en haar make-up collectie wil aanvullen moeten even opletten want Trekpleister heeft dit aankomende weekend een bijzondere make-up & gezichtsverzorgingsactie, samen met Rimmel, Max Factor, L’Oréal Paris en Maybelline!

TP Make-up_groepsbeeld

Want as. vrijdag, zaterdag en zondag (27, 28 en 28 mei) krijg je bij de make-up artikelen en huidverzorgingsproducten, die je bij Trekpleister koopt, er 1 gratis. Maw. je koopt er 1 en de 2e krijg je er gewoon bij, voor niks. Dus kan je op deze manier ervoor zorgen dat je je favoriete kleur lippenstick of nagellak op voorraad hebt, maar je kan je ook een vriendin, zus of moeder verrassen met jouw favoriete mascara of poeder van de 4 genoemde merken. Maar op = op!

TP skincare
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?