Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nog meer Cabin Max koffers en tassen Nog meer Cabin Max koffers en tassen
  • Cabin Zero handbagage Cabin Zero handbagage
shoppen

Met deze handbagage reis je in stijl én licht

Wil je een weekendje weg maar heb je geen zin in gesjouw van een koffer? Of gaat je vriendin trouwen in Toscane of moet je 2 dagen op zakenreis? En vlieg je met een luchtvaartmaatschappij die hele strenge eisen vwb. handbagage?  Tot voor kort was vliegen met alleen met handbagage reizen bijna een Olympische sport maar Cabinmax maakt het voor iedereen gemakkelijk. Met deze stijlvolle koffers en tassen weet je zeker dat je mee kan nemen wat je nodig hebt én dat je aan de strikte eisen van de vliegmaatschappijen voldoet. Het Britse merk Cabinmax is nu eindelijk ook in Nederland te koop.

In de Cabinmax Suit passen gemakkelijk 4 jurken en/of pakken in en zelfs nog een beetje meer; er passen 4 hangers in, en in het aparte vak passen je schoenen en in het voorvak je papieren of je e-reader. De tas weegt slechts 1,2 kilo en is dicht geritst 55x40x20cm, wat hem geschikt maakt als handbagage voor wel 20 luchtvaartmaatschappijen. Je draagt hem als schoudertas of aan de hendel.

Wil je toch een tas met wieltjes? Dan is de Cabinmax Fashion Cabin Case jouw reisgezel. Deze chique rolkoffer heeft een ruim topvak voor je handtas, aan de voorzijde een vak voor toiletspullen en aan de achterzijde een ritsvak voor je laptop. En in het ruime hoofdvak zit ook weer verschillende rits- en opbergvakken. Dit topmodel weegt slechts 2 kilo en meet 55x40x20 centimeter. W