Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Como Audio Musica stereo player Como Audio Musica stereo player
  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • December cadeautip; Sony gadgets December cadeautip; Sony gadgets
  • Krijg een Feyenoord ticket bij aankoop van de Sony Xperia XZ1 Krijg een Feyenoord ticket bij aankoop van de Sony Xperia XZ1
  • Sony introduceert de nieuwe NW-A35 Walkman Sony introduceert de nieuwe NW-A35 Walkman
ladygadgets

Vaderdag cadeautip; Sony DAB+ radio

Aangezien het deze week ‘De Week van de Digitale Radio’ is en het as zondag Vaderdag heb ik hier nog een handige én leuke tip voor je. Wist je dat al meer dan 75 Nederlandse landelijke en regionale, publieke en commerciële radiozenders te beluisteren zijn in digitale kwaliteit via de ether en om het beste uit deze technologie te halen zijn de Sony DAB+ radio’s onmisbaar.

Het digitale signaal wordt ook wel het DAB+ signaal genoemd. Om dit te kunnen ontvangen op je radio moet deze de DAB+ techniek ingebouwd hebben. De XDR-S41D, XDR-S61D en de XDR-V20D (allemaal te koop in zwart, blauw, rood en gebroken wit) converteren dit signaal naar een hoogwaardige geluidskwaliteit en bevatten diverse connectiviteitsfuncties om hier optimaal gebruik van te maken.

De XDR-S41D is een draagbare radio en dankzij zijn lichte gewicht en compacte ontwerp is dit model ideaal voor onderweg. De radio kan dankzij de Wake-Up en Sleep-Timer automatisch aan en uit worden gezet. De speaker heeft een uitgangsvermogen van 650mW en voor de headphone is er een hoofdtelefoonuitgang om gemakkelijk muziek te luisteren zonder anderen te storen. Naast de speaker bevindt zich een LCD-scherm waar de functies, tijd en batterijduur overzichtelijk worden getoond.

Stel je hoge eisen aan geluidskwaliteit ga dan voor de draagbare XDR-S61D portable radio. Evenals de XDR-S41D bevindt zich naast de speaker een LCD-scherm dat een overzicht geeft van de actieve instellingen, de tijd, functies, batterijstatus en informatie over het station wordt weergegeven. De Wake-Up en Sleep Timer zorgen ervoor dat de wekker automatisch wordt aan- of uitgezet. Uiteraard kunnen de 5 directe DAB en FM voorkeuzeknoppen niet missen bij de XDR-S61D. Sony maakt zo het vinden van muziekzenders een kwestie van slechts een druk op de knop. De radio beschikt over een hoofdtelefooningang.

Voor diegene die een stapje verder willen gaan is er de XDR-V20D en deze digitale wekkerradio heeft een krachtig stereogeluid en kan automatisch worden in- en uitgeschakeld. Om veel tijd te besparen bevat de XDR-V20D voorkeursknoppen voor 5 DAB en 5 FM stations. Dankzij het lichte gewicht kan de XDR-V20D gemakkelijk gedragen worden, ideaal om mee te nemen naar een logeerpartij of de camping. Tevens is een hoofdtelefoon-ingang voorzien en een audio-ingang. De XDR-V20D bevat een ingebouwde 1.5W batterij die tot 17 uur mee gaat. Het LCD-scherm geeft naast de tijd een duidelijk overzicht weer van de gebruikte functies, batterijstatus en stationsinformatie. De XDR-V20D is er ook in zwart, blauw, rood en wit.