Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Valmont Hydration lijn Test; Valmont Hydration lijn
  • Test; MiLi Pure Skin Moisture Detector Test; MiLi Pure Skin Moisture Detector
  • Valmont lanceert Expert of Light huidverzorgingslijn Valmont lanceert Expert of Light huidverzorgingslijn
shoppen

Sneak Preview; Valmont introduceert nieuw AWF5 Complex

Afgelopen maandag ben ik aanwezig geweest bij de lancering van de allernieuwste productlijn van Valmont; AWF 5. En dat dit een sneak preview betrof blijkt wel uit het feit dat de producten pas in september as. bij de beautysalons te verkrijgen zijn.

In haar voortdurende zoektocht naar innovatie, introduceert high-end beautymerk Valmont de AWF5 collectie. AWF staat voor ‘Anti-wrinkle & Firmness’; maw. 2 verschillende lijnen om de meest zichtbare tekenen van veroudering met absolute precisie te bestrijden. Het cijfer ‘5’ achter de letters staat voor een 5 x zo snelle werking dankzij een exclusief complex van 5 actieve ingrediënten gericht op de 5 belangrijkste factoren in de dermis (onderste huidlaag). Beide lijn bestaan uit een serum, crème en oog crème.

AWF5 combineert 5 geavanceerde ingrediënten die zich richten op 5 key-factoren in weefsel dat zich buiten de cellen bevindt in de onderste huidlaag, zoals bijvoorbeeld bindweefsel. Door zich te richten op alle elementen van de huid versterkt het AWF5 complex de huidstructuur die het gezicht een glad en vol uiterlijk geven.

De 5 key-ingrediënten die worden gebruikt zijn: vitamine C, fibro-boost, peptide cocktail, Densi-Derm en GAG booster. Vitamine C is een antioxidant die de huidstructuren beschermt. De peptide cocktail elimineert rimpels door vernieuwing van weefsel en nieuwe cel aanmaak te stimuleren. Fibro-boost geeft een boost aan de productie van collageen en elastine. Densi-Derm zorgt voor een goede verbinding tussen de vezels en de weefsels buiten de cellen. De GAG’s (glycosaminoglycanen) productie wordt verhoogd door het elementen te verschaffen die onmisbaar zijn voor de ontwikkeling van glycosaminoglycanen. De GAG booster vult weefsel op.

De AWF5 bestaat uit de V-LINE lifting en V-SHAPE filling collectie. Beiden lijnen bevatten een serum, crème en oog crème. De collectie kan apart en gecombineerd van elkaar gebruikt worden, afhankelijk van de huidbehoefte. De V staat voor de contouren van een perfect gezicht, V voor victorie in veroudering en V van Valmont.

V-LINE lifting concentrate (serum)
Dit serum, met zijn gladde gel-crème textuur, versmelt met de huid en geeft het een jonger uiterlijk.
De behandeling werkt van binnenuit om de huidmatrix te herbouwen en om rimpels en fijne lijntjes geleidelijk glad te strijken.

V-LINE liftingcrème is een onmisbare behandeling om rimpels en fijne lijntjes in het gezicht en de nek te bestrijden. Deze geavanceerde formule vermindert de verschijning van diepe rimpels en ondiepe lijnen vanuit de huid. De stevige maar genereuze textuur biedt langdurig comfort.

V-LINE lifting oogcrème heeft een rijke en romige textuur om rimpels glad te strijken en de huid rondom de ogen strakker te maken, terwijl donkere kringen worden verminderd.

V-SHAPE filling concentrate (serum) richt zich op de slappe huid en maakt volumes aan. Door de structuur van de dermis te versterken, herstelt het de stevigheid van de huid en geeft het het gezicht vorm.

V-SHAPE fillingcrème is de perfecte behandeling voor een V-vormig gezicht met vlekkeloze contouren. Deze stevige crème smelt in de huid en strijkt lachrimpels glad die zich in de loop van de tijd ontwikkelen. Daarnaast herstelt het de jeugdigheid en stevigheid van de huid.
V-SHAPE filling oogcrème heeft de rijkheid van een balsem, en licht als een gel. Deze ultra geconcentreerde en verstevigende balsem herstelt de tere huid rond de ogen terwijl het tegelijkertijd de wallen probeert de verminderen.