Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag cadeautip; HEMA wijn incl. een cadeau verpakking Vaderdag cadeautip; HEMA wijn incl. een cadeau verpakking
  • HEMA schoolagenda HEMA schoolagenda
  • Buiten genieten met HEMA Buiten genieten met HEMA
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Alle Koningsdag-artikelen vind je bij HEMA Alle Koningsdag-artikelen vind je bij HEMA
  • HEMA opent een paasei pop-up shop HEMA opent een paasei pop-up shop
shoppen

Scoor je nieuwe schoolspullen bij HEMA

Met het nieuwe schooljaar in zicht is het nieuwe schoolassortiment vanaf nu via hema.nl (en vanaf 18 juni as. ook in de HEMA-filialen) te koop. De uitgebreide collectie kenmerkt zich door verschillende schoolstijlen met thema’s zoals Jungle, Rainbow, Doodle, New Memphis, Fruits, Geo Bold en Sweets.

Alle items binnen een stijl zijn op elkaar afgestemd middels kleuren en designs, maar de collectie is zo opgesteld dat producten uit verschillende schoolstijlen ook erg leuk te combineren zijn. Het assortiment bestaat uit een groot scala aan alle benodigde schoolspullen, waaronder powerbanks, laptophoezen, strijkembleempjes, sticky notes en bullet journals.


Heel handig zijn de nieuwe bullet journals van HEMA. Deze boekjes hebben gestipte pagina’s die je kunt gebruiken voor to do lists, logboekjes, planners, mindmaps, tekeningen en andere handige hulpmiddelen. Het heeft drie leeslinten zodat je het overzicht extra goed kunt bewaren.


Ook dit jaar heeft BeautyNezz samen met HEMA een hele eigen schoolcollectie ontworpen. De BeautyNezz collectie is exclusief bij HEMA verkrijgbaar en bestaat onder andere uit kaftpapier, etiketten, notitieboekjes, pennen, een etui en een deskplanner.


Niet alleen de schrijfwaren van HEMA zijn echte eyecatchers, ook alle ICT-artikelen matchen met de verschillende schoolstijlen. Zo zijn er telefoonhoesjes, powerbanks, usb-sticks, computermuizen, muismatten, laadkabels en oortelefoons. Daarbij kun je dit jaar zelfs je laptop en tablet opleuken met bijpassende hoezen.


Om al je leuke schoolspullen bij elkaar te houden heb je natuurlijk een goede tas nodig. Ook hiervoor kun je bij HEMA terecht. Ga je voor lief, vrolijk, stoer of trendy? Elke merklijn heeft een bijpassende rugtas. Zo matcht je merkagenda met je tas of kun je juist combineren met verschillende merken. De schoolstijlen van HEMA vind je terug op katoenen shoppers; handig voor je gymspullen bijvoorbeeld.