Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Scoor je nieuwe schoolspullen bij HEMA Scoor je nieuwe schoolspullen bij HEMA
  • Vaderdag cadeautip; The Glenlivet Captains Reserve Whisky Vaderdag cadeautip; The Glenlivet Captains Reserve Whisky
  • HEMA schoolagenda HEMA schoolagenda
  • Buiten genieten met HEMA Buiten genieten met HEMA
  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Alle Koningsdag-artikelen vind je bij HEMA Alle Koningsdag-artikelen vind je bij HEMA
shoppen

Vaderdag cadeautip; HEMA wijn incl. een cadeau verpakking

HEMA lanceert deze week in alle winkels en op de webshop een nieuw assortiment met wijn-cadeauverpakkingen. Vanaf nu staan maar liefst 9 verschillende wijnen voor elke gelegenheid met een bijpassende, feestelijke ‘echt HEMA’ verpakking in de schappen.

Geen feest zonder een goede bubbel. De bekroonde Copa Sabia Reserva Brut en Copa Sabia Rosado worden nu nog leuker om te geven. Deze Cava’s zijn namelijk verkrijgbaar in drie feestelijke varianten met een vrolijke “sleeve”. Deze flessen hebben dus geen aparte cadeauverpakking nodig. Leuk om te geven of te krijgen en een feestelijk gezicht op tafel!

Wil jij je cadeau extra uitstraling geven? Dan zijn de Great Expectations (Sauvignon Blanc), Barrel Selection (Rousanne) en Navajas Rioja Crianza perfect. Deze flessen zijn verkrijgbaar in een feestelijke koker, die naast een mooie verpakking ook dient als bescherming voor de fles. In de koker zit ook een informatieboekje over de wijn. Het vrolijke design met stippen, strepen en confetti past bij elke speciale gebeurtenis.

In de luxe-categorie zijn de wijnen van Neleman en JEAN verkrijgbaar in een kartonnen box met een strak en herkenbaar design. De biologische, vegan friendly en CO₂ neutrale wijnen van Neleman komen in twee varianten: een rode box met daarin een rode blend van Monastrell en Tempranillo druiven en in een blauwe verpakking een witte wijn op basis van Spaanse en Franse druivenrassen. De rode wijn van JEAN komt uit de Loire en wordt gemaakt van de Gamay druif.