Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Vaderdag cadeautip; HEMA wijn incl. een cadeau verpakking Vaderdag cadeautip; HEMA wijn incl. een cadeau verpakking
  • Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie
  • Vaderdag cadeautip; Bierglas en BBQ sauzen, de ideale combi Vaderdag cadeautip; Bierglas en BBQ sauzen, de ideale combi
  • Vaderdag cadeautip: Bullet Bottle Opener Vaderdag cadeautip: Bullet Bottle Opener
  • Vaderdagtip; BBQ boek Smokey Goodness Vaderdagtip; BBQ boek Smokey Goodness
  • Vaderdag gadgets cadeautips Vaderdag gadgets cadeautips
shoppen

Vaderdag cadeautip; The Glenlivet Captains Reserve Whisky

Captains Reserve is de nieuwste whisky van het merk The Glenlivet, en deze is sinds 1 juni verkrijgbaar in Nederland. Paneco.com biedt zijn klanten de exclusieve mogelijkheid om deze te laten personaliseren.
Na meerdere jaren rijping in bourbon- en sherryvaten, rijpt The Glenlivet Captains Reserve whisky nog minimaal 6 maanden in ex-cognacvaten. Dit geeft de whisky een uniek rijke en intense smaak.

Het is geïnspireerd door het unieke karakter van zijn naamgenoot, Captain Bill, die je met elke druppel meeneemt van de mistige bergdalen van het Schotse Speyside naar de glooiende wijngaarden van de Franse Cognac. The Captain had een sterke band met Frankrijk door het strijden tijdens WOI en keerde vervolgens terug naar Schotland met een vastberadenheid om te zorgen dat zijn distilleerderij zou kunnen blijven voortbestaan tijden de Grote Depressie van de dertiger jaren.

De geur: Overladen met zoete en fruitige aroma’s. Rijk in honing en abrikozenjam met tonen van kaneelbrood en een subtiele sensatie van pittige drop.
De smaak: Rijke smaken van mandarijnen in siroop, rijpe stoofpeer en in chocolade gedipte rozijnen. De finish is immens zacht en smaakvol.

Als jouw vader van whisky houdt, is dit natuurlijk een perfect cadeau. Dus dit jaar geen sokken of een stropdas.

Wie zo’n fles wil bemachtigen kan op vrijdag 16 juni vanaf 14.00 tot 19.00 uur terecht bij Paneco.com aan de Wagenweg 1, Haarlem. Online bestellen kan ook (5 dagen levertijd).