Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

wonen

Test; Nuki Smart Lock

Eergisteren is er weer een testpakket afgeleverd en daarin zat het Nuki Smart Lock, ofwel een elektronisch voordeurslot. Wat doet de Nuki? Nuki ontgrendelt automatisch de deur als je thuiskomt en sluit veilig weer af als je vertrekt en je smartphone kan je daarbij gewoon in je zak houden.

Het Nuki Smart Lock wordt aan de binnenzijde op een bestaand deurslot gemonteerd en is binnen 3 minuten klaar voor gebruik. Volledig zonder schroeven en boren.

Of je jouw woning nu (ver)huurt of eigenaar bent: je maakt van je smartphone een sleutel en je kan zelf bepalen wie erbij jou naar binnen kan. Er kunnen ma. 100 toegangsrechten eenmalig, aanhoudend of tijdelijk begrensd worden toegewezen. En zo hoeft je nooit meer bang te zijn dat iemand een sleutel kwijtraakt. Je kan met de speciale installatie-check bekijken of Nuki ook op jouw voordeur past.

In mijn pakket zit de Nuki Smart Lock (het slot zelf), de Nuki Bridge (hiermee brengt je jouw Nuki Smart Lock online, waardoor je het op elk moment met de Nuki smartphone-app op afstand kunt besturen en beheren) en de Nuki Fob (dit is een kleine bluetooth sleutelhanger waarmee je jouw deur ook zonder smartphone op elk moment ontgrendelen of afsluiten).

Ik ga vandaag aan de slag met het installeren van het Nuki Smart Lock en binnenkort volgt mijn review.