Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag cadeautip; Y-Ply relax krukje Moederdag cadeautip; Y-Ply relax krukje
  • Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas
  • senz° Global Playground opvouwbare paraplu senz° Global Playground opvouwbare paraplu
  • s.Oliver Feels likes Summer geur s.Oliver Feels likes Summer geur
  • gb Pockit, de kleinste buggy ter wereld gb Pockit, de kleinste buggy ter wereld
  • Voorjaarscollectie Bugatti Shoes Voorjaarscollectie Bugatti Shoes
shoppen

Test; Y-Ply relax krukje, ook ideaal als vaderdagcadeau

Jullie hebben een paar weken kunnen lezen dat ik het Y-Ply relax krukje zou ontvangen voor een test. Gelukkig was ie nog op tijd bij mij binnen voordat ik op vakantie zou gaan naar Ibiza. En daar heb ik de Y-Ply uitgebreid kunnen testen.

Het Y-Ply relax krukje past gemakkelijk in je strandtas én in je koffer want hij is heel klein opvouwbaar en hij zit in een handig tasje. En als je hem wilt gebruiken dan vouw je de Y-Ply open en klik je banden vast, maar daar moet je wel wat kracht voor gebruiken.

Ik heb de Y-Ply voornamelijk gebruikt als rugsteun zodat ik, liggend/zittend op mijn kikoy handdoek gemakkelijk een boek kon lezen. Maar hij is ook te gebruiken als hoofdsteun of als steuntje onderin je rug. Je zet hem in het zand, en daarna bepaal je hoe je gaat liggen, met je onderrug/schouders/nek tegen de Y-Ply aan. Je kan hem  ook onder je oksel liggen zodat je gemakkelijk een gesprek kan voeren, liggend op je zij.

De Y-Ply is niet handig als je een strandbed hebt gehuurd, want dan glijdt ie weg is mijn ervaring. Maar hij is ideaal voor iedereen die gewoon het liefste met zijn of haar handdoek in het zand ligt en toch wil lezen, of lekker mensen wil kijken.