Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

The Tutu shop is geopend!

“Cinderella never asked for a prince. She asked for a night off and a huge ass tutu.”
Want meisje, jong of oud, wil zich geen prinses wanen? Het kan met de prachtige en kleurrijke tutu’s van The Tutu Shop uit België. Draag hem tijdens een feestje of gewoon naar het werk. En goed nieuws voor alle Nederlandse fashionista’s, want wij kunnen nu ook terecht in de webshop. Ook zijn er plannen voor een shop in Amsterdam waar je de mooie, zachte tutu’s in alle kleuren van de regenboog met eigen ogen kunt bewonderen.


Of je nu 6 maanden oud bent of 6, 16, 36 of 60 jaar oud. Voor elke vrouw en voor elke gelegenheid heeft The Tutu Shop een tutu. En niet zo eentje die kaarsrecht omhoog staat, maar een die soepel langs je lichaam valt. De tutu’s maken niet pompeus doordat er slechts 2 of 3 laagjes van zijdezachte tule worden gebruikt.

Kies jouw favoriet: ga je voor de short ballet pink tutu, de over-knee baby blue tutu of de long red tutu. De tutu’s zijn er in 8 verschillende soorten en maar liefst 20 verschillende kleuren. Leuk dus voor de mama’s die nu samen met hun dochter als heuse prinsessen over straat kunnen. Stijl de rok af zoals jij het wilt. Casual met een T-shirt of sweater, of met een net colbert of gewoon heel fancy met een stijlvolle top. Jij bent de prinses, jij bepaalt. Mix en match er lekker op los and have a whole lot of fun pretty ballerina!