Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek Dol op powerfood en bananen? Koop dan het Bananenboek
  • Nieuw boek; LIMONADE, alcoholvrije drankjes voor volwassenen Nieuw boek; LIMONADE, alcoholvrije drankjes voor volwassenen
  • Be the Best You-planner van Mom in Balance Be the Best You-planner van Mom in Balance
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
  • HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg
  • Bedlinnen bij Dille & Kamille Bedlinnen bij Dille & Kamille
shoppen

Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld

De eindexamens zijn net klaar, een nieuwe lichting studenten komt er weer aan. Gaat jouw kroost op kamers en kunnen ze nog niet koken? J.-F. Mallet heeft voor hen het ideale cadeau; Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld. Dat kan niet mis gaan.


De Franse bestseller is wereldwijd meer dan 2 miljoen keer verkocht en volgt de populaire voorgangers Het allermakkelijkste kookboek ter wereld en Het allermakkelijkste kookboek ter wereld light op. Dit boek bevat makkelijke gerechten met maximaal 5 ingrediënten, voor maar 2 euro per persoon, die je kunt maken op een simpele pit, klein oventje of in de magnetron.  De recepten zijn lekker en leerzaam tegelijk: verplichte kost voor alle studenten die nog wel wat hulp in de keuken kunnen gebruiken!