Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Andrélon Pink by Mascha Andrélon Pink by Mascha
  • Noir Stockholm Haircare Noir Stockholm Haircare
  • AVEDA introduceert Invati Advanced AVEDA introduceert Invati Advanced
  • Andrélon Zomer Care voor zomerhaar Andrélon Zomer Care voor zomerhaar

Keune Care Silver Savior shampoo & conditioner

De nieuwe Keune Care Silver Savior set bestaat uit een milde, neutraliserend shampoo- en conditioner, ontworpen om zilverachtig haar op te frissen. De producten zijn verrijkt met sterke violette pigmenten en voedende ingrediënten om blond, grijs, wit en zilver haar fris te houden.

De formule van Care Silver Savior is krachtig en haalt de gele gloed uit het haar. Zowel de shampoo als de conditioner hebben donker violette pigmenten om warme tonen in het haar te neutraliseren, terwijl provitamine B het haar zijdezacht doet aanvoelen. De conditioner is ook verrijkt met actief voedende ingrediënten, waardoor het haar na gebruik gezond en veerkrachtig is.

De Care Silver Savior lijn vervangt de Design Silver Replex Shampoo en Conditioner. Met een
betere formule en een nieuw jasje is dit hét perfecte duo voor mooi en stralend blond, grijs en
wit haar.