Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag of Vaderdag cadeautip; Ring Smarthome producten Moederdag of Vaderdag cadeautip; Ring Smarthome producten
  • Beveilig je huis met Ring Beveilig je huis met Ring
  • Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn

Mi Moneda lanceert MM Legacy

De nieuwste collectie van Mi Moneda, MM Legacy, ziet er niet alleen luxe uit, maar heeft ook een ‘precious story inside’. Want in de druppelvormige pendants en ringen zit een waardevol geheim ‘verstopt’.

Bij iedere pendant of ring ontvang je een gratis birthstone; een Swarovski crystal die staat voor een geboortemaand! Je kiest zelf je birthstone uit, dat kan je eigen geboortemaand zijn, maar ook de maand van je kind(eren), geliefde, familielid, of beste vriendin. Het is zelfs mogelijk om in totaal drie birthstones in de pendant te dragen.

In de ring past één birthstone. De 925 zilveren pendants en ringen zijn verkrijgbaar met en zonder Swarovski crystals.

Ook voor moeders en mommies-to-be is de MM Legacy collectie het perfecte sieraad om cadeau te geven. Naast de gratis birthstone past er bijvoorbeeld ook een eerste melktandje in de pendant. De MM Legacy collectie bewaar je in stijl in een exclusief velvet tasje.