Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wake up & Make-up met essence Wake up & Make-up met essence
  • L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen L’Oréal Paris x Xelly Cabau van Kasbergen
  • Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging Kruidvat Solait & Originals Sun Care zonverzorging
  • Summerproof met Kruidvat Summerproof met Kruidvat
  • Kruidvat introduceert Skin Science Daily Defense Kruidvat introduceert Skin Science Daily Defense
  • Andrélon Pink by Mascha Andrélon Pink by Mascha
shoppen

WENDY Magazine lanceert een limited edition zomercollectie

Vanaf vandaag komt WENDY Magazine met een limited zomercollectie en deze zal exclusief te koop zal zijn bij Kruidvat. De collectie bestaat uit hippe en coole items, luchtig voor op het strand en feestelijk voor bij festivals en alle items zijn geïnspireerd op Wendy van Dijks favoriete eiland Ibiza. En Ibiza is niet alleen Wendy haar favoriete eiland, ikzelf kom er ook heel erg graag.

De collectie van ruim 50 producten bestaat uit creaties die perfect zijn voor fijne stranddagen en festivals. Hippe rieten tassen, XL canvastassen, een hartjes-portemonnee, verschillende arm- en enkelbandjes om te combineren en zachte, ronde strandlakens en hammamdoeken. Er zijn mix en matches te maken met tuniekjes, jurkjes en rokken.

En wat ook heel leuk is dat er zgn. ‘mini-me’- versies voor je dochter(s) te koop, zoals een rieten zonnehoed met verschillende gekleurde kralen.

Alle producten in deze collectie zijn geïnspireerd op Wendy’s favoriete eiland Ibiza. Alles is gemaakt met natuurlijke materialen (riet, kralen, rozenkwarts etc.) en voorzien van boho-prints.

De WENDY-zomercollectie is exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar, vanaf morgen t/m 9 juni. Maar je kan nu ook de hele collectie, dmv. een pre-order, online bestellen. En voor de prijs hoef je het niet te laten, want deze liggen tussen de € 1,99 en € 14,99.