Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Klikker voor presentaties van Logitech Klikker voor presentaties van Logitech
  • Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader Vaderdag Tip; Logitech G lanceert headsets voor de gamende vader
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
  • Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air Test; Logitech Ultrathin Magnetic Clip-On Keyboard cover iPad Air
  • Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel Logitech Keys-to-Go toetsenbord voor Android en Windows mobiel
  • Logitech introduceert MX Master Wireless Mouse Logitech introduceert MX Master Wireless Mouse
ladygadgets

Test; Logitech R500 Laser Presentation Remote

Logitech heeft een nieuwe presentatie-afstandsbediening in haar collectie opgenomen, nl. de Logitech R500 Laser Presentation Remote en er is tevens een software update voor de Logitech Spotlight Presentation Remote beschikbaar. Met deze afstandsbedieningen helpt Logitech je om een nog professionelere presentatie te geven.

De premium Spotlight is uniek omdat de digitale aanwijzer kan worden gebruikt op TV/LED-schermen, online vergaderingen en multiscreen setups, plus hij werkt ook met traditionele projectieschermen. De Spotlight is gekoppeld aan de Logitech Presentation App en de nieuwste update van deze software verrijkt de ervaring voor presentatoren op de volgende manieren:
Zet de markering vast: Verplaats de markering op het scherm soepel naar de gewenste plaats en laat deze gewoon daar rusten terwijl je spreekt.
Meer voorkeuren met timers: Stel de timer in op basis van jouw presentatie behoeften. Ontvang trillingsmeldingen met korte tijdsintervallen of, als je een lezing geeft, kun je een trillingsmelding instellen op een specifiek tijdstip.

De nieuwe Logitech R500 Laser Presentation Remote is ideaal voor ‘fysieke’ presentaties met een projectiescherm, flip-overs of 3D-modellen. Hiermee kun je moeiteloos presentaties geven tot op een afstand van 30 meter, of je nu in een kleine of grote vergaderruimte bent, en je kunt een gebruiksvriendelijke rode laserpointer gebruiken. De R500 maakt via een USB-ontvanger of de Bluetooth Low Energy-technologie verbinding met jouw computer en is compatibel met Windows, Mac OS, iOS en Android. Dankzij het fraai gevormde design past het perfect in de palm van je hand. Het zachte, rubberen oppervlak en de knoppen met textuur bieden een comfortabele en veilige grip voor elk formaat hand.

Nu geef ikzelf nooit presentaties maar Testman daar in tegen wel, dus Testman gaat aan de slag met de nieuwe Logitech R500 Laser Presentation Remote.