Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan De nieuwe Wilkinson Sword Hydro 5 Sense past zichzelf aan
  • Etos zomer musthaves Etos zomer musthaves
  • Gilette lanceert Venus Swirl Gilette lanceert Venus Swirl
shoppen

Nieuwe scheermesjes van Wilkinson Sword

De zomer staat weer voor de deur, wat betekent dat de korte broeken, rokjes en jurkjes weer uit de kast worden gehaald. Daarom kan je huid in deze tijd wel wat extra aandacht gebruiken. Daar komen de nieuwe scheermesjes van Wilkinson Sword goed van pas.

De nieuwe Intuition f.a.b scheert namelijk niet in één, maar in twee richtingen, waardoor je ook twee keer zo snel een gladde huid hebt. Voor de gevoeligere delen, zoals de bikinilijn, is de Hydro Silk Bikini de perfecte oplossing. Met dit 2-in-1 scheermesje kun je naast scheren óók je bikinilijn trimmen, in jouw persoonlijke stijl. ;

De naam zegt het al: in één richting scheren is vanaf nu verleden tijd. De nieuwe Wilkinson Intuition f.a.b (Intuition F(orward) A(nd) B(ackwards) scheert namelijk moeiteloos in beide richtingen, heen en weer. Dit kan dankzij de unieke opstelling van de mesjes waarbij de 3 bovenste rijen in de tegenovergestelde richting van de twee onderste mesjes scheren. Dankzij de verzachtende gel rondom de mesjes wordt scheren in één vloeiende beweging een fluitje van een cent.

De Hydro Silk Bikini heeft twee functies: scheren en trimmen. Doordat de 5 Curve-Sensing mesjes zich aanpassen aan de natuurlijke contouren van je lichaam, wordt het scheren van je bikinilijn heel aangenaam. Daarna draai je het scheersysteem om en kies je één van de 3 haarlengtes om je bikinilijn te trimmen.


Naast deze nieuwe scheersystemen heeft Wilkinson nog een aantal mesjes met specifieke eigenschappen. Vind jij het belangrijk om je huid optimaal te hydrateren? Kies dan voor de Wilkinson Sword Hydro Silk. Het Hydra Renew Serum hydrateert je huid tot 2 uur na het scheren. Wil je liever een scheersysteem én scheerschuim in één? Dan is de Intuition iets voor jou want dit is een mesje waardoor je geen aparte scheergel, scheerschuim of douchegel meer nodig hebt, maw. perfect voor op vakantie. Tot slot, een scheermesje dat de haartjes écht lang weghoudt: Quattro for Women. Dit product biedt dankzij de r scherpe scheermesjes dagenlang een zijdezachte huid van oksels, bikinilijn en benen.