Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite S’Cure koffers Samsonite S’Cure koffers
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
shoppen

Samsonite viert de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite

Volgende maand viert Samsonite alweer de 10-jarige verjaardag van de Cosmolite kofferserie en doet dit met een  goud/zilver limited edition. Sinds de Cosmolite lancering is de koffer steeds lichter geworden terwijl het zijn unieke vorm en stevigheid in dit proces heeft behouden. Het resultaat van deze 10-jarige evolutie, die verschillende designprijzen in de wacht sleepte, kenmerkt zich nog steeds door de Samsonite kernwaarden: lichtheid, sterkte en design.

Geïnspireerd door het de gouden jaar bevat de Cosmolite jubileumeditie gouden versieringen en speciale uitvoeringen ter ere van het design. Voor deze speciale gelegenheid wordt het Cosmolite-silhouet geaccentueerd met gouden afwerking: op het handvat, de ritsen en de details aan de binnenkant. Het design wordt benadrukt door een op maat gemaakt zilveren en gouden vlechtpatroon, dat een prachtig visueel effect geeft aan het golvend patroon aan de binnenkant.  De binnenkant is een eerbetoon aan  de inspiratie van het originele Cosmolite design: de zeeschelp. De schelp staat symbool voor duurzaamheid in zowel de vorm als het materiaal. De voering met zwart reliëf, past perfect bij het patroon aan de buitenkant van de koffer en wordt verder afgestemd met een uniek label en gouden details op de riemen, ritsen en ritssluiting.  De Cosmolite Spinner is er in 4 maten, nl. de Spinner 55, Spinner 69, Spinner 75 en de Spinner 81.


De lancering van deze goud/zilver limited edition Cosmolite wordt vergezeld door My Samsonite, een gloednieuwe dames handtassen collectie. Deze stijlvolle handtassen zijn verkrijgbaar in Rose Platinum en Bronze, om de perfecte reislook af te maken.

Extra leuk detail: De nieuwe My Samsonite collectie zal worden gelanceerd met een aanvullende Mono-gramming service, exclusief verkrijgbaar bij Samsonite winkels en online via Samsonite.nl. Je kan tot wel drie initialen toevoegen in gouden 3D-metalen letters voor een persoonlijke touch, of als perfect cadeau.