Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • TASCHEN summer party TASCHEN summer party
  • Sans Soucis Outdoor Protection Sans Soucis Outdoor Protection
  • De IKEA wintercollectie komt eraan De IKEA wintercollectie komt eraan
  • GooischeFrutsels Feestdagen sale GooischeFrutsels Feestdagen sale
  • PINC Sample Sale PINC Sample Sale
shoppen

TASCHEN strooit met boeken

Het is weer zover, de jaarlijkse winter sale van uitgeverij TASCHEN begint as. donderdag weer! Iedereen krijgt 4 dagen lang de kans om de mooiste titels te bemachtigen met kortingen van maar liefst 30 tot 75%. Dus er is inspiratie genoeg door de honderden koopjes en ‘must have’ boeken.
De winter sale start officieel donderdag 25 januari om 10:00 tot en duurt tm. as. zondag 28 januari 18:00. Er zijn boeken over kunst, fotografie, architectuur, reizen, fashion, food en nog veel meer! De TASCHEN Warehouse Sale vindt plaats in de TASCHEN store Amsterdam en andere TASCHEN stores wereldwijd, maar ook online.