Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund
  • Test; Dyson Supersonic haardroger Test; Dyson Supersonic haardroger
  • Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum
  • Essence Valentijncollectie Essence Valentijncollectie
  • CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017 CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017
  • Nieuwe voorjaars/zomercollectie van essence Nieuwe voorjaars/zomercollectie van essence
shoppen

December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER

December is begonnen en dus cadeautijd! En speciaal voor de feestdagen introduceert Estée Lauder een aantal prachtige gift sets, ideaal om te geven maar nog veel leuker om zelf te krijgen. Natuurlijk heeft Estée Lauder ook dit jaar weer de limited edition BLOCKBUSTER, een luxe make-up set in een schitterende kerstrode beautycase. Zo ben je meteen in de feestsfeer!

De Limited Editon BLOCKBUSTER is het perfecte cadeau voor de beautyfanaat want in de rode beautycase zit een uitgebreide set met prachtige make-up producten. Een compacte highlighter en blush voor die holiday glow, een mascara en verschillende warme oogtinten voor een verleidelijke blik, enkele lipsticks en nog diverse andere fijne producten zijn in deze Estée Lauder gift set terug te vinden.