Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA lanceert nieuwe meubels voor in je kinderkamer IKEA lanceert nieuwe meubels voor in je kinderkamer
  • IKEA lanceert flexibel design IKEA lanceert flexibel design
  • ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund ‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund
  • Kerst op tafel met HEMA Kerst op tafel met HEMA
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG
shoppen

IKEA start weer met de Kerstboom voor 1 piek actie

Ook dit jaar kan je weer terecht bij IKEA voor de Kerstboom voor 1 piek actie, want zonder mooi opgetuigde kerstboom is Kerstmis niet compleet. En vanwege het succes van de kerstbomenactie organiseert IKEA dit jaar voor de 7e keer alweer haar populaire ‘Kerstboom voor 1 piek actie’.

Je kan tot 17 december as., of zolang de voorraad strekt, bij elke IKEA winkel in Nederland een Nordmann-spar in huis halen voor slechts één euro. Je rekent 20 euro af voor de milieuvriendelijk gekweekte Nordmann-boom en ontvangen een IKEA cadeaupas ter waarde van 19 euro. Dit bedrag kan je van 8 januari t/m 4 februari 2018 bij alle IKEA winkels besteden.

Traditiegetrouw schenkt IKEA Nederland elk jaar in december bovendien een bedrag aan een lokaal goed doel. De afgelopen 6 jaar kwam deze donatie voort uit de opbrengst van de ’Kerstboom voor één piek’-actie en werd geschonken aan lokale projecten van Natuurmonumenten.


Dit jaar stelt IKEA in de gehele periode november en december kinderen centraal in haar Let’s Play for Change campagne. Als onderdeel van deze campagne, die dit jaar tegelijk valt met de ’Kerstboom voor één piek’-actie, kiest IKEA er daarom voor haar jaarlijkse donatie in Nederland te doen aan TeamUp. Dit is een lokaal initiatief van kinderorganisaties War Child, Save the Children en UNICEF Nederland. TeamUp biedt gevluchte kinderen in Nederlandse opvanglocaties de kans om weer even kind te zijn.