Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • The MakeUp Eraser Tropical The MakeUp Eraser Tropical
  • essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’ essence lanceert een nieuwe kwastencollectie ‘Girl Squad’
  • Etos Ski-lijn beschermt je huid tijdens je wintersport Etos Ski-lijn beschermt je huid tijdens je wintersport
  • Etos Test Me Store geopend in Rotterdam Etos Test Me Store geopend in Rotterdam
shoppen

Etos gaat voor L.O.V

Bij een geselecteerd aantal Etos filialen kan je nu terecht voor de L.O.V make-up collectie. De L.O.V vrouw houdt van vrouwelijkheid en straalt dit ook uit. Ze houdt van architectuur, design en kunst. Reizen en cultuur zijn haar inspiratiebronnen. Ze heeft oog voor alles wat mooi is. Ze is gek op details en cosmetica is haar passie. Toch komt haar ware schoonheid van binnenuit. Ze is tevreden met zichzelf en vervult haar vele rollen rechtstreeks vanuit haar hart op een natuurlijke manier. Als zakenvrouw, moeder en kosmopolitische vrouw blijft ze in balans tussen al haar werelden. Ze is goed op de hoogte van de laatste trends, maar kiest wat zij leuk vindt en bij haar past. Ze volgt haar eigen stijl.
Ze kan zijn wat ze wil zijn, alles met L.O.V!

De L.O.V make-up collectie bestaat uit wel meer dan 40 verschillende producten, variĆ«rend van oogschaduwpalettes, tot aan eyeliners en mascara’s maar ook bronzers, foundations en primers. Verder heeft L.O.V een grote collectie met brushes en kwasten. En natuurlijk worden ook de lippen en nagels niet vergeten.

Helaas is L.O.V niet bij elk Etos filiaal te koop, en als je wil weten waar dan wel, vind je hier de Etos winkels; Almere, Amsterdam (Overtoom 77 -81, Linnaeusstraat 119, Osdorpplein 376 en IJburglaan 657), Berkel en Rodenrijs, Delft, Den Haag, Haarlem, Heerlen, Hoorn, Houten, Huizen, Middelburg, Nieuwegein, Rijswijk, Tiel, Tilburg, Utrecht en Wassenaar. (En er volgen binnenkort een aantal nieuwe filialen.