Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Cellularline lanceert de Attitude in-ear headset Cellularline lanceert de Attitude in-ear headset
  • Klikker voor presentaties van Logitech Klikker voor presentaties van Logitech
  • Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker
  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
  • Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets
  • December cadeautip; Sony gadgets December cadeautip; Sony gadgets
ladygadgets

Urbanista lanceert de Urbanista Rome headset

Urbanista, de Zweedse producent van stijlvolle (draadloze) earphones, headphones, speakers en accessoires, heeft een nieuwe Bluetooth headset geïntroduceerd, nl. model Rome. Urbanista Rome is een hoofdtelefoon die is ontwikkeld met mooie details en heeft een accuduur van maar liefst 16 uur, dus kan ie lang genoeg mee tijdens een lange werkdag of een lange vliegreis, en heeft een standby tijd van 600 uur.

Rome heeft een lichte en flexibele Bluetooth nekband met ingebouwde bediening voor muziek en inkomende gesprekken, zodat je niet naar je telefoon hoeft te grijpen als je onderweg bent. De nekband is ontworpen met subtiele accenten, voor stijlvol en veelzijdig multitasken. En als je de Rome niet gebruikt kunnen de oordopjes worden bevestigd aan de magnetische uiteinden van de nekband. En als het mocht gaan regenen kan je Rome gewoon blijven gebruiken want de nekband is waterbestendig (IPX4) dus kan ie ook gebruikt worden tijdens een zweterige en intense workout. En Rome is compatibel met Android, iOS & Windows en is er in de kleuren zwart, wit, turquoise en ros├ę.