Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; Sony gadgets December cadeautip; Sony gadgets
  • Jaybird introduceert RUN draadloze sport headphones Jaybird introduceert RUN draadloze sport headphones
  • Cellularline introduceert 3 nieuwe sportheadsets Cellularline introduceert 3 nieuwe sportheadsets
  • Test; Tivoli Audio Model One Digital Test; Tivoli Audio Model One Digital
  • Vaderdag tip; Tivoli lanceert de nieuwe Model One Digital Vaderdag tip; Tivoli lanceert de nieuwe Model One Digital
  • Test; Urbanista Seattle headset Test; Urbanista Seattle headset
ladygadgets

Urbanista lanceert de Urbanista Rome headset

Urbanista, de Zweedse producent van stijlvolle (draadloze) earphones, headphones, speakers en accessoires, heeft een nieuwe Bluetooth headset geïntroduceerd, nl. model Rome. Urbanista Rome is een hoofdtelefoon die is ontwikkeld met mooie details en heeft een accuduur van maar liefst 16 uur, dus kan ie lang genoeg mee tijdens een lange werkdag of een lange vliegreis, en heeft een standby tijd van 600 uur.

Rome heeft een lichte en flexibele Bluetooth nekband met ingebouwde bediening voor muziek en inkomende gesprekken, zodat je niet naar je telefoon hoeft te grijpen als je onderweg bent. De nekband is ontworpen met subtiele accenten, voor stijlvol en veelzijdig multitasken. En als je de Rome niet gebruikt kunnen de oordopjes worden bevestigd aan de magnetische uiteinden van de nekband. En als het mocht gaan regenen kan je Rome gewoon blijven gebruiken want de nekband is waterbestendig (IPX4) dus kan ie ook gebruikt worden tijdens een zweterige en intense workout. En Rome is compatibel met Android, iOS & Windows en is er in de kleuren zwart, wit, turquoise en rosé.