Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Netatmo Smart Home apparaten Netatmo Smart Home apparaten
  • Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel Probeer de OnePlus 6 smartphone bij Belsimpel
  • Wiko introduceert de View2 serie smartphones Wiko introduceert de View2 serie smartphones
  • Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera Test; Arlo Pro 2 beveiligingscamera
  • Honeywell lanceert de Lyric C2 WiFi beveiligingscamera Honeywell lanceert de Lyric C2 WiFi beveiligingscamera
  • Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony Geef jouw Valentijn een perfect cadeau van Sony
ladygadgets

OnePlus lanceert exclusieve productlijn ‘Callection’

OnePlus lanceert limited edition productlijn “Callection” en deze is ontwikkeld met fashion designer Jean-Charles de Castelbajac. Callection is een exclusieve productlijn die samen met JCC is ontworpen in zijn kenmerkende, chromatische stijl.

Het pronkstuk is een limited edition van de OnePlus 5 JCC+. De “Callection” bestaat verder uit verschillende accessoires en items als holsters, tassen, petten en T-shirts. Castelbajac is bekend van zijn creaties voor o.a. Lady Gaga, Beyoncé en zelfs Paus Johannes Paulus II.

Om deze exclusieve samenwerking te vieren, organiseert OnePlus twee pop-up events in Parijs en Londen op resp. 22 en 29 september waar de productlijn beschikbaar is. Ook kunnen de producten gekocht worden op OnePlus.net. Het pop-up event in Parijs vindt morgen, om 11 uur, bij Collete in Parijs plaats.

Het exclusieve OnePlus 5 JCC+ toestel (vanaf 2 oktober as. verkrijgbaar) met design van Castelbajac heeft 8 GB RAM, 128 GB opslagruimte en een dubbele camera.  De accessoires van de “Callection” zijn verkrijgbaar via OnePlus.net in Europa, Noord-Amerika, China en India. Vanaf 2 oktober worden daar de limited edition T-shirts verkocht en de pet, heuptas en het holster komen later als onderdeel van een exclusieve accessoirelijn beschikbaar.


De OnePlus 5 JCC+ smartphone heeft een dubbele camera met de hoogste resolutie van alle smartphones: 16MP hoofdcamera en 20MP telephoto camera voor mooie portretfoto’s en scherpe zoom. De Dash Charge laadt de telefoon in een half uur op voor de hele dag en zorgt ervoor dat de batterij 20% langer mee gaat. De keramische vingerafdruksensor ontgrendelt je telefoon in 0,2 seconden.