Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA start weer met de Kerstboom voor 1 piek actie IKEA start weer met de Kerstboom voor 1 piek actie
  • Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG Tom Dixon ontwerpt samen met IKEA de bank DELAKTIG
  • IKEA gaat voor minimalistisch design IKEA gaat voor minimalistisch design
  • IKEA meets IJsland IKEA meets IJsland
  • Samenwerking tussen IKEA + HAY = YPPERLIG collectie Samenwerking tussen IKEA + HAY = YPPERLIG collectie
  • Eindelijk krijgt Texel ook de IKEA catalogus Eindelijk krijgt Texel ook de IKEA catalogus
shoppen

IKEA laat duurzaam en design samen komen

Van een designstoel van gerecycled plastic tot glossy servies gemaakt van restjes glas: IKEA bewijst wederom dat duurzaamheid en design perfect samengaan. Veel van de nieuwe producten voor de keuken en eetkamer zijn gemaakt van hergebruikte materialen en ze liggen nu in de winkels.

De comfortabele ODGER designstoel nodigt uit om lang te tafelen. De zachte kuipstoel met zichtbare houtnerf omarmt en geeft steun. ODGER zit bovendien niet alleen lekker, maar is ook duurzaam. De stoel is gemaakt van een innovatieve mix van hout en plastic, waarvan meer dan 50% van het plastic gerecycled is.

Een verjaardag, feestdag of gewoon zomaar: met het TILLAGD bestek krijgt je eettafel een onweerstaanbare luxe uitstraling. De 24-delige set is verkrijgbaar in messing of zwart en staat prachtig bij zowel modern- als traditioneel servies.


Sier je tafel met het glossy BACKIG servies. De borden en schalen zijn deels gemaakt van restjes glas uit IKEA fabrieken. De natuurlijke, ronde vormen reflecteren het licht voor een nog diepere, zwarte kleur.


Het PINNARP werkblad heeft de uitstraling van massief hout, maar de designers van IKEA hebben voor dit werkblad massief essenhout op spaanplaat geplaatst. Dankzij deze slimme techniek is er minder hout nodig. En dat is weer goed voor het milieu. Het werkblad is uiteraard wel slijtvast en bestand tegen water en vocht.


Handgrepen zijn misschien klein, ze hebben wel een grote impact op de uitstraling van je keuken. Met de leren ÖSTERNÄS handgrepen maak je een stijlvol statement. De stoere handgrepen zijn gemaakt van restjes leer uit andere IKEA producties. Bovendien kunnen ze tegen een stootje.

Iets te vieren? Dan komen de elegante STORHET champagne coupes uit de kast. Serveer je champagne in stijl op het PRISTELLA dienblad met vintage look. Het dienblad met bloemenpatroon doet het ook goed als accessoire in de keuken of op de eettafel.

Wat eten we vandaag? Geef je favoriete recepten een plekje op het MYRHEDEN inspiratiebord. Het frame van messing is uitgerust met 12 klipjes om je favoriete items op te hangen: van keukenschaar tot recepten.