Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Andrélon Pink by Mascha Andrélon Pink by Mascha
  • Noir Stockholm Haircare Noir Stockholm Haircare
  • Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging Tonymoly Panda’s Dream huidverzorging
  • AVEDA introduceert Invati Advanced AVEDA introduceert Invati Advanced
  • Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris Ga huidveroudering tegen met Oenobiol Paris
  • Essence handcrème set, een ideaal December cadeau Essence handcrème set, een ideaal December cadeau
shoppen

Andrélon Zomer Care voor zomerhaar

Summer is here! Het is weer tijd om te genieten van fun under the sun om vervolgens heerlijk af te koelen in de zoute zee en verkwikkende zwembaden. Fijn voor ons, maar niet altijd heel fijn voor je haar. Dof, droog en pluizig haar is namelijk vaak het resultaat van alle summer fun. Een goede intensieve verzorging is daarom een must. Met de limited edition Andrélon Zomer Care shampoo en conditioner, geschikt voor ieder haartype, geef jij je haar tijdens de zomermaanden een power-boost.

De Andrélon Zomer Care shampoo en conditioner, verrijkt met keratine en collageen, geven je haar de intensieve verzorging die het nodig heeft deze zomer. Deze speciale zomerlijn is dus ideaal voor droog, pluizig en dof zomerhaar. Het resultaat is glanzend en gezond haar zonder pluis, de hele zomer lang. Zo kun jij zorgeloos genieten van de zomermaanden en is geen zonnestraal je teveel.  Voor extra bescherming style je je haar tijdens het zonnen met een fashionable zomersjaal. Deze kun je op verschillende manieren dragen en zorgt, naast bescherming, voor een ultimate summer look.

De limited edition Andrélon Zomer Care shampoo en conditioner zijn tijdelijk exclusief verkrijgbaar
bij Kruidvat en Trekpleister.