Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Valentijnsdag bij HEMA Valentijnsdag bij HEMA
  • Union lanceert haar stadsfiets in een limited edition Union lanceert haar stadsfiets in een limited edition
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg HEMA helpt de Sint en de Kerstman op weg
  • Eat your truffle heart out bij restaurant 5&33 Eat your truffle heart out bij restaurant 5&33
  • Etos Test Me Store geopend in Rotterdam Etos Test Me Store geopend in Rotterdam

NARS Cosmetics komt Nederland!

In september as., is het eindelijk zover, NARS Cosmetics komt (eindelijk) naar Nederland, Yeah! Dit cosmeticamerk, dat er bekend staat om haar zelfexpressie, creativiteit en artisticiteit en dat haute couture, high-style en progressiviteit heeft geïntroduceerd in de wereld van beauty, opent een shop-in-shop exclusief in de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en is ook online (debijenkorf.nl) te koop.

De oprichter Francois Nars, een visionair in de wereld van visagie en fotografie, is verantwoordelijk voor de verzorgde vormgeving, baanbrekende formules en gedurfde kleuren. Door zijn originaliteit in kleurgebruik en vormgeving en zijn voorliefde voor authentieke gezichten is hij een innovator in de beautywereld.

NARS is elegant, intelligent en moeiteloos verleidelijk, omarmt individualiteit en biedt een spectrum aan kleurcosmetica met een innovatief assortiment voor huidverzorging, NARSskin. NARS is stoer en gewaagd, bepaalt zelf de regels en betreedt de ongebaande paden op het gebied van make-up; het is daarmee h├ęt lifestyle beautymerk voor de moderne, onafhankelijke vrouw.

Je kunt NARS Cosmetics al vanaf 1 september online bestellen en vanaf 14 september as. kan je terecht in de Bijenkorf van Amsterdam en Utrecht en vanaf half november in Rotterdam.