Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • CATRICE herfst/winter 2017 collectie CATRICE herfst/winter 2017 collectie
  • Nu in de winkel; limited edition soleil d’été by CATRICE Nu in de winkel; limited edition soleil d’été by CATRICE
  • Make-up on the go by essence Make-up on the go by essence
  • Kruidvat Colors to Cover, camouflage voor je uitgroei Kruidvat Colors to Cover, camouflage voor je uitgroei
  • CATRICE introduceert ICONails nagellak CATRICE introduceert ICONails nagellak
  • Test; Kruidvat Solait Instant Self Tan Lotion & Mousse – de Battle Test; Kruidvat Solait Instant Self Tan Lotion & Mousse – de Battle
wonen

Denver social Photoframe bij Kruidvat

Bij Kruidvat kan je nu terecht voor een leuke nieuwe gadget, nl. de Denver social Photoframe en hiermee vul  je in no-time je woonkamer met de mooiste, meest bijzondere of leukste herinneringen.

De Denver social Photoframe is een digitale wifi-fotolijst waarop foto’s, verstuurd vanaf een smartphone, op magische wijze verschijnen. Zo deel je binnen enkele seconden onvergetelijke momenten met opa en/of oma, laat je het thuisfront vanaf de bank meegenieten van een heerlijke vakantie of verras je iemand met een spontane digitale boodschap.

Download gratis de nieuwe Frameo app, bewerk eventueel de foto en voeg een persoonlijke tekst toe om vervolgens versturen je deze foto naar de social Photoframe. En dmv. een speciale gebruikerscode voeg
je familieleden, partner of vrienden toe aan de Frameo app en na akkoord van de ontvanger verschijnt een fotomoment op de digitale fotolijst.

Maw. dit is de perfecte combinatie om jouw moment te delen én iemand te verrassen, en zelfs voor mensen zonder social media! Er zijn 2 verschillende maten Photoframes (7 en 10 inch) in wit en zwart.