Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen Revitalash geeft je deze kerst lange wimpers en volle wenkbrauwen
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Boots laat je genieten deze winter; Champneys Heavenly Days Boots laat je genieten deze winter; Champneys Heavenly Days
  • Salt of The Earth lanceert 3 nieuwe deodorantsprays Salt of The Earth lanceert 3 nieuwe deodorantsprays
  • Test; Sans Soucis zonproducten Test; Sans Soucis zonproducten
shoppen

Revitalash introduceert ReGenesis; speciaal voor fijn en dunner wordend haar

Je kent het merk RevitaLash al van haar wimper- en wenkbrauw producten maar zij hebben een nieuwe lijn geïntroduceerd, nl. ReGenesis en dit zijn innoverende haarverzorgingsproducten speciaal voor de verbetering en versterking van het hoofdhaar.

Het ReGenesis Hair Enhancing System bestaat uit 3 producten; het Detox Hair & Scalp haarmasker, de Volume Enhancer haarspray & de Volume Enhancer haarschuim en deze zijn speciaal bedoeld voor breekbaar, broos en dunner wordend haar veroorzaakt door invloeden van buitenaf zoals stress en schade van stylingtools. De haarspray en –schuim zijn voorzien van het exclusieve en gepatenteerde BioPeptin Complex. De anti-aging producten bevorderen de conditie van natuurlijk haar en brengt de conditie van de hoofdhuid weer terug in balans. Je haar krijgt meer volume en het oogt dikker, resultaat zijn mooi verzorgde, gezonde en gehydrateerde lokken.

ReGenesis Micro-Targeting Spray heeft een geavanceerde formule die het gepatenteerde BioPeptin Complex bevat. Gecombineerd met essentiële voedingsstoffen, versterkende peptiden en beschermende plantaardige extracten zorgen deze krachtige ingrediënten er onder andere voor dat het haar beschermd wordt tegen broosheid en haarbreuk. De unieke Revitasome technologie zorgt voor een betere opname van het BioPeptin Complex. De formule verbetert daarnaast de vochtbalans, textuur en glans van het haar, waardoor het er dikker en gezonder uitziet.

ReGenesis Fast-Absorbing Foam heeft dezelfde geavanceerde formule met het gepatenteerde BioPeptin Complex. De Foam voor dagelijks gebruik verzwaart het haar niet. Het verbetert de haartextuur en geeft het een gezonde, volumineuze en glanzende uitstraling.  Het haarschuim is ideaal voor last minute gebruik want hoeft bij gebruik niet uitgespoeld te worden.

ReGenesis Detox Hair & Scalp Masque is ideaal te gebruiken als wekelijkse behandeling om de hoofdhuid en het haar een verzorgende boost te geven. De verjongende formule ondersteunt de conditie en het evenwicht van de hoofdhuid en helpt haar te hydrateren. Haar wordt sterker, is beter gehydrateerd, krijgt een prachtige glans en oogt voller en dikker.