Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Y-Ply relax krukje, ook ideaal als vaderdagcadeau Test; Y-Ply relax krukje, ook ideaal als vaderdagcadeau
  • CIRRUS Wave Styler is dé volumizer voor de perfecte coupe! CIRRUS Wave Styler is dé volumizer voor de perfecte coupe!
  • Moederdag cadeautip; Y-Ply relax krukje Moederdag cadeautip; Y-Ply relax krukje
  • Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas Moederdag cadeautip; Hydro Flask wijnfles en wijnglas
  • Start je JUIZ-S detoxkuur na deze oudjaarsavond Start je JUIZ-S detoxkuur na deze oudjaarsavond
  • De Oenobiol beautycapsules zijn nu ook in Nederland te koop De Oenobiol beautycapsules zijn nu ook in Nederland te koop
shoppen

s.Oliver Feels likes Summer geur

Het kledingmerk s.Oliver heeft weer 2 nieuwe geuren uitgebracht, Feels like Summer en deze is er voor haar & hem. En de geur brengt je gelijk in de zomerstemming, en geeft je het vakantiegevoel.

De Women eau de toilette Feels like Summer doet denken aan een fruitige cocktail die je drinkt bij die gezellige strandbar en hij past perfect bij je zomerse outfit en geeft je een echt zomergevoel. Het is een frisse geur die is opgebouwd uit verschillende soorten fruit en bloemen, zoals oa. perzik, citroen, thee, jasmijn, pioenroos, muskus en sandelhout.

De Men eau de toilette Feels like Summer is gebaseerd op een actieve dag waarbij je lekker bezig bent op het water. Je ruikt de geur van de oceanen en past daardoor prima bij zomerse temperaturen. En deze geur is gebaseerd op fruit, kruiden en bloemen, en dat zijn dan rabarber, citroen, gember, pepermunt, lavendel, geranium, vetiver, muskus en ambrox.

Testman en ik hebben allebei een fles ontvangen en wij waren dit keer het met elkaar helemaal eens, beide geuren vinden we heerlijk fris en we gaan de flesjes dan ook meenemen naar Ibiza, over 2 weken.