Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Dr. Organic Virgin Olive Oil serie Dr. Organic Virgin Olive Oil serie
  • Kruidvat lanceert Skinscience Purifying Cleansing System Kruidvat lanceert Skinscience Purifying Cleansing System
  • Test; Foreo Luna Mini gezichtsborstel Test; Foreo Luna Mini gezichtsborstel
  • Dr. Organic Virgin Coconut Oil verzorgingslijn Dr. Organic Virgin Coconut Oil verzorgingslijn
shoppen

Reinig je gezicht met de Konjac Spons

Een van de oudste manier om je gezicht goed schoon te maken is met de Konjac Spons. Maar  wat is een Konjac Spons precies? Het is een natuurlijke spons die gemaakt wordt van de wortels van de konjac plant, een plant die in Azië leeft op zeer grote hoogte, deze zit boordevol mineralen en natuurlijke alkaline.

Door de natuurlijke alkaline heeft het een neutrale pH waarde en gaat het je huid niet uit balans brengen. De sponzen stimuleren de doorbloeding, zorgen voor een nieuwe groei van huidcellen en bestaan uit natuurlijke vitaminen ( A, E, D, B1, B2, B6, B12 en C ), verder zit het boordevol antioxidanten en mineralen waardoor het ook goed is voor je huid: het gaat zacht exfoliëren terwijl je ook je huid ermee reinigt. Je huid zal stralen! Zeker in combinatie met de milde, voedende SELF producten merk je het verschil!

Hoe gebruik je de Konjac Spons? Dat is heel eenvoudig; bij het allereerste gebruik gaat de spons droog en hard aanvoelen. Hou de spons onder warm water en de spons vult zich met water en gaat zacht aanvoelen. Nu kan je kiezen: gebruik de spons met of zonder een reinigingsproduct en maak een zachte cirkelbeweging op je gezicht. En je kan de Konjac Spons ook op je lichaam gebruiken, voor een mooie zachte huid.

Spoel je spons na gebruik heel erg goed uit, en hang hem ergens te drogen. Ze drogen hard weer op, maar zodra de spons in contact komt met water worden ze weer zacht. Hou er wel rekening mee dat je de spons goed uitspoelt, om bacteriën tegen te gaan. Je kan de spons ook uitkoken of onderdompelen in kokend heet water.