Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
  • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
shoppen

Samsonite S’Cure koffers

De zomer-/vakantietijd staat weer voor de deur en dat staat gelijk aan gezellige momenten bij het water. En 1 van de zomertrends die nooit gaat vervellen is de Marine look, want deze trend gaat echt nooit uit de mode. Maar hou je toch meer van een relaxte tropische sfeer dan heeft Samsonite ook een aantal nieuwe ‘Paradise’ kleuren in het assortiment, zoals  Caribbean Blue, Pineapple Yellow, Aloe Green en Rio Blue en zo past de S’Cure collectie bij elke vakantie.

De tijdloze marine trend is heel simpel, nl. marineblauw gecombineerd met wit of rood en om deze look compleet te maken krijg je bij de gloednieuwe S’Cure koffers (Navy Blue/Capri Red of Capri red/Navy Blue) een exclusieve sleutelhanger.

De S’Cure collectie is gemaakt van het revolutionaire polypropyleen genaamd Flowlite, dat ervoor zorgt dat de hardside koffers heel licht blijven zonder afbreuk te doen aan de stevigheid. De driepuntssluiting zorgt ervoor dat jouw bagage veilig blijft en de speciale afdichting beperkt waterschade. De collectie van 2017 heeft wielbehuizing en boven handvat in matchende kleuren en een kleurcontrast op de afdichting en de zijslotjes.

En ben je meer een fan van een softside koffer? Dan is Base Boost in Navy Blue jouw perfecte keuze. De Base Boost collectie beschikt bovendien over een TSA-slot op alle modellen voor een zorgeloze reis en alle incheckmodellen zijn uitbreidbaar, waardoor je nog meer mee kunt nemen op vakantie. De collectie geeft een speelse, nieuwe kijk op de Dip-Dye trend door een trendy, moderne look in dezelfde kleurtinten te creëren.