Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Andrélon Pink by Mascha Andrélon Pink by Mascha
  • Kruidvat lanceert de nieuwe Skin Science Derma Sensitive lijn Kruidvat lanceert de nieuwe Skin Science Derma Sensitive lijn
  • Black Friday Kruidvat acties Black Friday Kruidvat acties
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Kruidvat Spa Secrets lanceert Wisdom of India Kruidvat Spa Secrets lanceert Wisdom of India
  • Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia Collistar werkt samen illy; Ti Amo Italia
shoppen

CATRICE introduceert ICONails nagellak

CATRICE heeft een complete nieuwe collectie nagellak, ICONails en deze innovatieve nagellak is er maar liefst in 36 kleuren, compleet met de perfecte gel glans en een superlange houdbaarheid. De lakken zijn verrijkt met açai olie en hebben een hoogglansfinish door het gebruik van GLOSS SEAL’RTM en door het professionele kwastje is het lakken van je nagels een fluitje van een cent. De CATRICE ICONails lak blijft tot wel 7 dagen zitten en dat zonder een topcoat.

De exclusieve verpakking is bijzonder praktisch: de dunne, ronde dop met professioneel kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. Het zorgt bovendien voor de juiste dosering, zonder strepen. Voor een perfecte manicure, breng twee lagen van de hoog gepigmenteerde textuur aan op de nagels. Dit zorgt voor de gewenste kleurintensiviteit.

En wil je nog langer van je gelakte nagels genieten ga dan voor de ICONails Gel Top Coat met hybride technologie. Hierdoor blijft de kleur en de glans tot wel 10 dagen zitten en tevens zorgt deze topcoat voor een gelglans beschermlaag boven op de ICONails nagellak. En naar verwachting ligt deze nagellak collectie begin volgende maand bij het Kruidvat in de schappen.