Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Make-up on the go by essence Make-up on the go by essence
  • Kruidvat Colors to Cover, camouflage voor je uitgroei Kruidvat Colors to Cover, camouflage voor je uitgroei
  • Essence Trend Edition ‘We Are…..’ Essence Trend Edition ‘We Are…..’
  • Op je paasbest met CATRICE Op je paasbest met CATRICE
  • Etos lanceert haar voorjaar beauty-musthaves Etos lanceert haar voorjaar beauty-musthaves
  • Test; Kruidvat Solait Instant Self Tan Lotion & Mousse – de Battle Test; Kruidvat Solait Instant Self Tan Lotion & Mousse – de Battle
shoppen

CATRICE introduceert ICONails nagellak

CATRICE heeft een complete nieuwe collectie nagellak, ICONails en deze innovatieve nagellak is er maar liefst in 36 kleuren, compleet met de perfecte gel glans en een superlange houdbaarheid. De lakken zijn verrijkt met açai olie en hebben een hoogglansfinish door het gebruik van GLOSS SEAL’RTM en door het professionele kwastje is het lakken van je nagels een fluitje van een cent. De CATRICE ICONails lak blijft tot wel 7 dagen zitten en dat zonder een topcoat.

De exclusieve verpakking is bijzonder praktisch: de dunne, ronde dop met professioneel kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. Het zorgt bovendien voor de juiste dosering, zonder strepen. Voor een perfecte manicure, breng twee lagen van de hoog gepigmenteerde textuur aan op de nagels. Dit zorgt voor de gewenste kleurintensiviteit.

En wil je nog langer van je gelakte nagels genieten ga dan voor de ICONails Gel Top Coat met hybride technologie. Hierdoor blijft de kleur en de glans tot wel 10 dagen zitten en tevens zorgt deze topcoat voor een gelglans beschermlaag boven op de ICONails nagellak. En naar verwachting ligt deze nagellak collectie begin volgende maand bij het Kruidvat in de schappen.