Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • CATRICE herfst/winter 2017 collectie CATRICE herfst/winter 2017 collectie
  • Nu in de winkel; limited edition soleil d’été by CATRICE Nu in de winkel; limited edition soleil d’été by CATRICE
  • Denver social Photoframe bij Kruidvat Denver social Photoframe bij Kruidvat
  • Make-up on the go by essence Make-up on the go by essence
  • Kruidvat Colors to Cover, camouflage voor je uitgroei Kruidvat Colors to Cover, camouflage voor je uitgroei
  • CATRICE introduceert ICONails nagellak CATRICE introduceert ICONails nagellak
shoppen

Mooie volle lange wimpers met het Kruidvat Super Lash Serum

Ik heb de afgelopen jaren al een aantal verschillende wimperserums getest, want wie wil er nu geen lange en volle wimpers. Het ene merk werkte beter dan het andere en het ene merk was ook duurder dan het andere. Nu ben ik afgelopen donderdag bij de lancering van een aantal nieuwe Kruidvat producten en ook het Kruidvat heeft nu ook een eigen wimperserum; het Kruidvat Super Lash Serum.

Het Super Lash Serum van Kruidvat is een innovatief wimperserum dat de conditie van de wimpers zichtbaar verbetert. Het verzorgingsproduct bevat het actieve bestanddeel bimatoprost dat de wimpers een boost geeft zowel in lengte als volume. Hyaluronzuur en provitamine B5 dringen tot diep door in de haarvezels, waardoor de conditie van de wimperhaartjes verbetert. Je moet wel even geduld hebben, want het resultaat zie je pas na 16 weken, elke avond, smeren. En nu wil je natuurlijk weten, wat kost dat? Slechts euro 9,99!

Hoe gebruik je een wimperserum? Breng het wimperserum, net als een eyeliner, in een dun lijntje aan op gereinigde ogen langs de bovenlijn van de wimpers. Gebruik het dagelijks voor het slapen gaan, voor een optimaal resultaat. Om het effect na de volledige kuur te behouden, blijf je het serum drie tot vier keer per week gebruiken. De 3ml inhoud is voldoende om het product dagelijks gedurende  maanden te gebruiken en je vindt het in het Nail & Eye care shap.