Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Andrélon Zomer Care voor zomerhaar Andrélon Zomer Care voor zomerhaar
  • V 10 Plus lanceert een gepersonaliseerd skincare concept V 10 Plus lanceert een gepersonaliseerd skincare concept
  • Kruidvat Handcrèmes Kruidvat Handcrèmes
  • Lavera introduceert 100% natuurlijke handverzorgingsproducten Lavera introduceert 100% natuurlijke handverzorgingsproducten
  • Gentle Man, voor mannen met ballen Gentle Man, voor mannen met ballen
  • Margaret Dabbs hand- en voetverzorging Margaret Dabbs hand- en voetverzorging
shoppen

We Love Macarons handcrème

Alessandro International lanceert speciaal voor alle macaron-addicts de We Love Macarons collectie en dit zijn 3 voedende en hydraterende handcrèmes voor zijdezachte handen, in de heerlijke geuren: aardbei, pistache en citroen.

Deze 3 verschillende handcrèmes voorzien van hydraterende ingrediënten als hyaluronzuur en shea butter voor mooie, zachte handen. Daarnaast heeft de olijfolie in de crème een beschermend effect, plus een herstellende werking op de nagelriemen. De subtiele macaron-aroma’s van aardbei, pistache en citroen geven tot slot een onweerstaanbare twist, waardoor de We Love Macarons handcrème om op te eten is!

We Love Macarons – Aardbei. Door de geur van zoete aardbeien, karamelstroop en zachte vanilleroom, droom je weg naar een zonnige lentedag in een tuin vol viooltjes, irissen en verse aardbeien!

We Love Macarons – Pistache. Het zacht smelten van romig pistache-ijs vormt de basis voor de unieke geur van deze handcrème. Aroma’s van vanillesaus en accenten van vers gebakken wafels maken deze warme nootachtige geur compleet.

We Love Macarons – Citroen.Een heerlijke combinatie van frisse en fruitige aroma’s van zongerijpte citroenen met zoete, romige noten waardoor deze handcrème doet denken aan een heerlijke frisse citroencrème.