Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp
  • Zaterdag 29 juli is ie er weer, de Aldi Jacuzzi Zaterdag 29 juli is ie er weer, de Aldi Jacuzzi
  • IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland
  • Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA
  • Sengled Pulse Link verbindt licht en geluid Sengled Pulse Link verbindt licht en geluid
  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
wonen

IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase

Heb je geen tuin maar wel een (klein) balkon? IKEA helpt je om van je balkon een zomerse oase te maken, waarop je kan chillen, bbq-en of een moestuin kan maken. Want wat dacht je van een tuinset voor de allerkleinste buitenruimtes, sfeervolle led-verlichting en handige plantenbakken voor je urban moestuin?

unnamed (11)

Geniet van alles dat groeit en bloeit op je eigen balkon vanaf de SALTHOLMEN tuinset. De tafel en stoelen zijn super praktisch en passen werkelijk op het allerkleinste balkon. En als de zomer voorbij is, kan je ze eenvoudig inklappen en opbergen.

01_PH140183_a_SALTHOLMEN_tuinset

Je woonkamer uitbreiden? Zet gewoon de balkondeuren wagenwijd open. Met de staande en hangende SOLVINDEN lampen op het balkon creëer je zo een extra large woonkamer. De led-verlichting zorgt ook na zonsondergang voor sfeer in je buitenverblijf.

02_PH140126_c_SOLVINDEN_lamp

Lekker, biologisch en helemaal van nu: de urban moestuin. Kweek je eigen groenten en kruiden in de SALLADSKÅL plantenbakken en geef water met de oranje SOCKER gieter. Tijd om te snoeien of oogsten? Dan komt de mintgroene JACKFRUKT snoeischaar goed van pas.

03_PH140134_a_SALLADSKAL_plantenbakken

Breng je planten en bloemen dichter bij de zon met de SOLROSFRÖ plantenstandaard. De omgekeerde mand ziet er gaaf uit en is goed te combineren met de leuke SOLROSFRÖ plantenpotten. Geschikt voor zowel binnen als buiten!

04_PH140132_a_SOLROSFRO

De zomer is de tijd van gezellig met vrienden buiten eten en drinken. Samen barbecueën op het dakterras of smullen van je zelf gekweekte salade op het balkon. Dan komen de SOMMAR 2017 theedoeken altijd van pas. Verkrijgbaar in stijlvol zwart-wit design.

05_PH140184_a_SOMMAR_2017_theedoeken