Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HEMA viert de lente HEMA viert de lente
  • Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker Test; Denon Envaya Bluetooth luidspreker
  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
  • IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland IKEA inspireert haar wintercollectie op IJsland
  • Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA Vanaf vandaag eet je buiten met IKEA
  • Test; UE Wonderboom bt speaker Test; UE Wonderboom bt speaker
wonen

Sengled Pulse Link verbindt licht en geluid

De Sengled Pulse Link is nu te koop en met de Sengled Pulse Link starter set is het mogelijk om 2 individuele lampen met elkaar en de televisie te verbinden, zodat je een ‘surround’ geluid creëert.

pulse starter kit

De Sengled Pulse Link adapter is een aanvulling op de Sengled Pulse-lijn. Het maakt de verbinding mogelijk met de Sengled Pulse LED-lampen en door de met ingebouwde JBL Bluetooth speakers, kan je genieten van een optimale muziekbeleving. Via de Pulse Link adapter worden audiosignalen van bijvoorbeeld de televisie draadloos overgebracht naar alle Sengled Pulse LED-lampen. Hiermee wordt een stereo-geluid gecreëerd van hoge kwaliteit. Via de 3.5mm jackplug kunnen ook diverse andere geluidsbronnen worden aangesloten aan het Sengled Pulse systeem.

pulse-set-onion-kombi

De Sengled Pulse Link set zitten twee Pulse Satellieten en de Pulse Link Adapter. En met de bijhorende glazen Union maak je van je Pulse Satelliet in 1 klap een mooie hanglamp.