Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp Verlicht je balkon, tuin of terras met de draadloze Lucis lamp
  • Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap Vaderdag tip; Husqvarna introduceert nieuw tuingereedschap
  • Fairybell kerstbomen geven je tuin en terras in no-time de ultieme kerstsfeer Fairybell kerstbomen geven je tuin en terras in no-time de ultieme kerstsfeer
  • Fleur je huis op met de Orchidee Fleur je huis op met de Orchidee
  • Zomerse zadels van HEER ZADEL Zomerse zadels van HEER ZADEL
  • De Cobb Barbecue De Cobb Barbecue
shoppen

Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie

Vanaf 20 februari as. ligt ie in de IKEA winkels, de nieuwe zomercollectie en het thema is dit voorjaar en zomer Bohemian Vibes.

unnamed (5)

Een picknick in het bos of genieten van de zon op het terras: waarvan krijg jij het ultieme zomergevoel? Er zijn weer een hoop nieuwe producten zoals sfeerverlichting op zonne-energie, kussens voor buiten, zomerse stoelen en een hangmat om in te relaxen. Allemaal Scandinavisch comfort in bohemian stijl: perfect voor in het bos, op het terras, tijdens festivals of waar je ook rondzwerft deze zomer.

01_PH140168_a_led-tafellamp (1)

 

 

Aan het einde van een lekkere zomerdag is het fijn als je voor wat sfeer in de schemering kan zorgen. De SOLVINDEN led-tafellamp werkt op zonne-energie en heeft een trendy design. Leuk voor ’s avonds op de picknicktafel of als originele tuinverlichting.

02_PH140127_b_HAMO_strandstoel (1)

 

Stel je eens voor dat je de hele dag kan hangen en ontspannen in de RISÖ hangmat. Heerlijk toch? Ook de HÅMÖ strandstoel is ideaal om in te chillen. Lichtgewicht en inklapbaar, dus makkelijk mee te nemen naar de perfecte picknickplek.

03_PH140108_c_TORHOLMEN_zonnebed

Voor iedereen die van de zon wil genieten: het TORHOLMEN zonnebed is je ideale partner voor een flinke dosis vitamine D. Beleef het ultieme zomergevoel als je met een ijskoud drankje lekker wegdroomt tussen de kussens.

04_PH140112_c_SOMMAR_GRENO_kussen

Je kan nooit genoeg kussens meenemen als je gaat picknicken. De vierkante SOMMAR 2017 kussenovertrekken hebben op iedere zijde een ander verrassend design. Vul je picknickplek aan met de langwerpige GRENÖ kussens. En maak je maar geen zorgen over vlekken, want alle kussenovertrekken kunnen in de wasmachine.

05_PH140123_a_SOMMAR_vloerkleden

De vrolijkheid van de SOMMAR 2017 vloerkleden straalt je tegemoet. De kleurrijke vloerkleden zijn speciaal gemaakt voor buiten en kunnen dus goed tegen zonlicht, regen en vuil. Laat de zomer maar komen!

Natuurlijk, gordijnen zijn bedoeld om voor je ramen te hangen. Maar met een beetje creativiteit kan je alle kanten op met de SOMMAR 2017 gordijnen.