Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Essence Trend Edition ‘We Are…..’ Essence Trend Edition ‘We Are…..’
  • Op je paasbest met CATRICE Op je paasbest met CATRICE
  • CATRICE introduceert ICONails nagellak CATRICE introduceert ICONails nagellak
  • Etos lanceert haar voorjaar beauty-musthaves Etos lanceert haar voorjaar beauty-musthaves
  • Essence trend edition “glitter in the air” Essence trend edition “glitter in the air”
  • essence lanceert nieuwe trend edition ‘me & my umbrella’ essence lanceert nieuwe trend edition ‘me & my umbrella’
shoppen

Nieuwe kleuren ANNY nagellak, Urban Jungle

De nieuwe nagellak collectie van ANNY is gebaseerd op trends uit New York, de ultieme urban jungle. New York staat bekend om zijn galerijen en wereldberoemde musea zoals MOMA, Met en het Peggy Guggenheim Museum en bijzondere stijlen zijn overal te zien. Looks die op het eerste gezicht niet lijken te matchen, worden toch gecombineerd en zo ontstaan nieuwe trends, net als in een kunstwerk.

unnamed (1)

Sterke en zelfverzekerde vrouwen voelen zichzelf thuis in de urban jungle. Zij houden van kunst en mode en zijn echte trendsetters. Zo raken zij geïnspireerd door street art, jonge, beginnende kunstenaars of avant-garde galerieën. Het extravagante leven in de urban jungle fascineert en inspireert en speciaal voor deze lifestyle ontwikkelde ANNY 6 nieuwe, exclusieve kleuren die exclusief bij Douglas te koop zijn.

anny urban jungle