Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER December Cadeaumaand; Estée Lauder BLOCKBUSTER
  • Pupa Milano Lasting Color Extreme nagellak Pupa Milano Lasting Color Extreme nagellak
  • Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum Moederdag cadeau; RevitaLash & RevitaBrow serum
  • Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag Kisses from Pupa Milano op Valentijnsdag
  • Essence Valentijncollectie Essence Valentijncollectie
  • CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017 CATRICE voorjaar/zomercollectie 2017
shoppen

PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren

Een van mijn favoriete mascara’s is de PUPA Milano Vamp! Extreme mascara, want met deze mascara krijg je in een mum van tijd mooie lange én volle wimpers. Maw. het is, voor mij, de mascara die elke vrouw de wimpers geeft die je graag wilt hebben, en dat zonder extensions of andere kunstgrepen.

vamp-mascara-extreme-ref-040127030

De Vamp! Extreme Mascara is een mascara die sterk gepigmenteerd is en de ogen een extra donkere oogopslag geeft zonder dat de wimpers zwaar aanvoelen. De combinatie van de rijke en romige formule en de innovatieve applicator zorgen voor een verrassend en ogenblikkelijk volume in slechts één slag. Het resultaat is extra volle en lange wimpers die prachtige look geven die uren blijft schitteren. En de Vamp! Extreme mascara was er alleen in het zwart maar is er nu in 5 nieuwe kleuren;  Dramatic Brown (voor blauwe, bruine en groene ogen), Navy Blue (voor blauwe, bruine, groene en donkere ogen), Shocking Blue (voor blauwe, bruine en groene ogen), Intense Purple (voor blauwe, bruine en donkere ogen) en Army Green (voor bruine, groene en donkere ogen).