Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • Mymuesli winkel in Utrecht geopend Mymuesli winkel in Utrecht geopend
 • Mymuesli lanceert 3 nieuwe gezonde ontbijtmixen Mymuesli lanceert 3 nieuwe gezonde ontbijtmixen

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
 • Vrolijk Kerstfeest Vrolijk Kerstfeest
 • Test; Accessoires voor je Smartphone Test; Accessoires voor je Smartphone
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
 • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
shoppen

My Worst Hangover Muesli

Afgelopen kerstdagen toch te diep in het glaasje gekeken of weet je dat je je op 1 januari as niet echt fris en fruitig gaat voelen? Maw. nu heb je last van de bekende ‘day after’. Die was je even vergeten. Je lichaam schreeuwt om koolhydraten en de verleiding is groot om een pizza met alle mogelijke toppings te bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook een kom mymuesli nemen.

myworsthangovermuesli-mood-se

Speciaal voor the day after heeft mymuesli namelijk de My Worst Hangover Muesli. Deze muesli bevat heerlijke ingrediƫnten zoals abrikoos, mango en gojibes, die je helpen om er weer helemaal boven op te komen na een nacht met weinig slaap. De yoghurt-sinaasappel crunch en duindoorn zorgen ervoor dat je immuunsysteem weer op rolletjes loopt. Want wat is er nu fijner dan alsnog je dag gezond en energiek te beginnen? Ingrediƫnten: yoghurt-sinaasappel-crunchy, abrikozen, vijgen, chia zaadjes, goji bessen, mango.