Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
 • Vrolijk Kerstfeest Vrolijk Kerstfeest
 • Test; Accessoires voor je Smartphone Test; Accessoires voor je Smartphone
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
 • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
shoppen

Ontwerp je eigen schoenen bij Lise’s schoenenworkshop

Als echte schoenenaddict werd ik erg blij van het bericht dat Lise mij stuurde, want bij haar kan je nl. een workshop volgen waarbij je eigen schoenen kan maken! En bij Lise’s schoenenworkshop kan je kiezen uit verschillende soorten workshops.

lises-workshop

Zo is er de mocassin workshop waarbij je in 7 uur lekkere warme wintermocassins met schapenvacht kan maken, of mocassins met het bekende stiksel of een paar sloffen. In slechts 3 uur kan je ook babyschoentjes maken en dat geldt ook voor het updaten van een oud paar van schoenen waarvan je geen afstand kan doen.

kinderschoenen

En ga je binnenkort trouwen en wil je een paar exclusieve trouwpumps onder je jurk? Schrijf je dan in voor de speciale 5 daagse workshop. Je voeten worden opgemeten en er wordt een leest van jouw voeten gemaakt en daarna een proefschoen, zodat je zeker weet dat de schoenen ook perfect passen. Daarna ga je, onder begeleiding van een ervaren designer, je eigen maatschoen ontwerpen en maken. Ondertussen leer je over ontwerpen, werken met leer en het ambacht van schoenmaken.