Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • Start je detox in januari met Boots Start je detox in januari met Boots
  • Kruidvat lanceert de nieuwe Skin Science Derma Sensitive lijn Kruidvat lanceert de nieuwe Skin Science Derma Sensitive lijn
  • Black Friday Kruidvat acties Black Friday Kruidvat acties
  • Kruidvat geeft je een Zen moment Kruidvat geeft je een Zen moment
  • Kruidvat Spa Secrets lanceert Wisdom of India Kruidvat Spa Secrets lanceert Wisdom of India
shoppen

Kruidvat lanceert ‘Moments of Me’ bad & doucheproducten

Kruidvat lanceert de nieuwe productlijn ‘Moments of Me’ want is het niet heerlijk om te ontspannen en helemaal een moment voor jezelf te hebben. Met de productlijn Moments of Me van Kruidvat zijn deze moments perfect thuis te creëren.

471256-03_moods_visual_total_20161129

Ontsnap aan de dagelijkse sleur met luxe bad- en doucheproducten op basis van essentiële oliën. Heb jij balans,ontspanning of energie nodig? Elk geurthema zorgt ervoor dat jij in die mood komt. De douche- en badproducten van Moments of Me bestaan uit drie uitgesproken geuren; zoete sinaasappel, lavendel en eucalyptus. De lijn bestaat uit een heerlijke douchegel, scrubzout, aromatische badolie, badzout en verfrissende bruisballen. De huid wordt gevoed door alle heerlijk geurende, etherische oliën en ingrediënten.

Behoefte aan balans in jouw leven? Voortaan is het creëren daarvan net zo makkelijk gezegd als gedaan met de balance producten uit de Moments of Me lijn. Deze rustgevende producten met een verrassende geur van zoete sinaasappel brengen je van top tot teen terug in absolute harmonie. Jouw lichaam en geest worden door deze producten in één klap verhelderd.

mom_relax_bath_crystals

 

Aan het einde van een lange dag is een heerlijk relax moment alles wat je nodig hebt in het dagelijks leven. Hiervoor heeft Kruidvat de 2e geurlijn van de Moments of Me producten in het leven geroepen. Door de lavendelgeur met een twist kom je direct in een ontspan-modus.

mom_energy_saltscrub

 

Energie krijg je van de Moments of Me producten met een verfrissende eucalyptusgeur. Deze producten zorgen direct voor een enorme energy boost waardoor jij kunt gaan en staan waar je wil. En door de volledige hydratatie zie je er ook nog eens stralend uit.