Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip Samsonite: de perfecte reisgenoot voor elke bleisure trip
  • Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie
  • Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis Samsonite lanceert nieuwe zachte kofferserie; Memphis
  • Samsonite S’Cure koffers Samsonite S’Cure koffers
  • Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go Samsonite & Vodafone introduceren het bagagesysteem Track&Go
  • Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue Samsonite Cosmolite en Uplite collectie is er nu in Ice Blue
shoppen

KEITH HARING x SAMSONITE

Bij Samsonite kunnen ze geen genoeg krijgen van kunstenaar Keith Haring (1958 – 1990). Door de combinatie van goede kwaliteit en vrolijke ontwerpen zijn er nu de meest geweldige reisartikelen ontworpen. De 1e collectie reisartikelen Samsonite x Keith Haring was zo enorm populair, dat er nu een 2e serie is gelanceerd. En bij deze collectie draait het vooral om comfort en reizen en je kunt kiezen uit verschillende kleuren zoals blauw en roze en de collectie heet; LIGHTEN THE MOOD, BRIGHTEN THE DAY.

keith-haring-samsonite

 

De kofferhoes is makkelijk in gebruik en beschermt je koffer overal waar je heengaat. De hoes past perfect over de Samsonite Cosmolite spinner 75 (en elke koffer die hierop lijkt qua formaat). De hoes past ook over de handgrepen zodat de koffer makkelijk te verplaatsen is. Door de combinatie van elastisch materiaal, verstelbare bandjes en afsluitbare ritsen blijft alles perfect op zijn plaats zitten.
Het bijpassende Keith Haring bagagelabel geeft je koffer een finishing touch. Voor privacy kan het doorzichtige vlak van de koffer afgedekt worden met een klepje.
En met de Keith Haring’s reisaccessoires kun je altijd relaxen in stijl, want met het comfortabele slaapmasker, de zachte oordopjes en het nekkussen reis je volkomen ontspannen naar jouw volgende bestemming. Alle accessoires zijn verpakt in een herbruikbare plastic tasje dat aan alle veiligheidseisen voldoet.

inflight-kit-kh2