Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • HEMA lanceert Sintersongwriters-app HEMA lanceert Sintersongwriters-app
 • Intertoys speelboek ligt op de deurmat Intertoys speelboek ligt op de deurmat
 • AUSTRALIAN introduceert 3 nieuwe koffiesmaken AUSTRALIAN introduceert 3 nieuwe koffiesmaken
 • Australian specials voor Moederdag Australian specials voor Moederdag
 • Australian Homemade Valentijn hart Australian Homemade Valentijn hart
 • Australian Homemade Kerstcollectie Australian Homemade Kerstcollectie

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
 • Vrolijk Kerstfeest Vrolijk Kerstfeest
 • Test; Accessoires voor je Smartphone Test; Accessoires voor je Smartphone
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
 • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
shoppen

Australian Sinterklaas Chocolade Collectie

Speciaal voor Sinterklaas heeft Australian weer een speciale Sinterklaas chocolade collectie samengesteld. Van chocoladeletters tot chocomoticons en een metallic mijter, voor in iedere schoen wat wils! Voor Australian is Sinterklaas de drukste periode van het jaar. Elk jaar worden de chocoladeletters en eindejaarsgifts opnieuw op ambachtelijke wijze gemaakt. De melkchocolade varianten zijn hierbij het meest favoriet onder de Nederlandse bevolking.

australian-chocomoticons-wonderful

Een app, snapchat, video of uitgebreid gedicht. Er zijn tegenwoordig oneindig veel manieren om een boodschap, gevoel of emotie over te brengen. Hierbij worden niet alleen meer letters gebruikt, maar ook een aantal belangrijke karakters zoals emoticons. Australian speelt hierop in en introduceert dit jaar de leukste chocoladegifts van Sinterklaas: Chocomoticons! In deze emoticons zit nog meer chocolade dan in de reguliere letters en door verschillende typen chocolade te combineren kunnen de master-chocolatiers spelen met kleur en vorm.

Melk, puur of wit. Inmiddels is dit basis assortiment chocoladeletters van Australian uitgebreid met Crispy en Exclusive varianten in de letter S. De Rolls Royce onder de chocoladeletters is wel de Exclusive. Deze variant is niet voor niets de meest verkochte letter van Australian. Voorzien van luxe gekarameliseerde noten en tevens verkrijgbaar in een extra grote variant (210 gram), is dit het perfecte cadeau voor Sinterklaas.

CADEAUTIP: Om je cadeau nog persoonlijker te maken biedt de Australian webshop de mogelijkheid om jouw gift te voorzien van een persoonlijke tekstkaart. Zo creƫer je gemakkelijk en snel een unieke gift en zegt jouw letter meer dan duizend woorden.
Afbeelding