Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers
  • De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open De Douglas store in Hoog Catharijne (Utrecht) gaat open
  • iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry iCandy lanceert de vernieuwde iCandy Raspberry
  • New Looxs fietstassen New Looxs fietstassen
  • Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer Test; Epson Ecotank ET-7700 (foto)printer
  • Test; Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer Test; Motorola Moto Mods Polaroid Insta-Share Printer
shoppen

Beauty Kitchen Detox in a Bag

Beauty Kitchen lanceert een geweldig cadeau voor de Decembermaand, nl. de Beauty Kitchen Detox in a Bag. En in deze tas vind je een 5-tal 100% natuurlijke producten die de huid reinigen, verzorgen en een heerlijke energieboost geven. Ook de prijs is een cadeautje: in plaats van de afzonderlijke waarde van ruim €50,- voor de producten, betaal je nu maar €19,99.

beauty-kitchen-detox-in-a-bag

 

In de tas zit;

Een zak met Pink & Pure Himalayan Salt (1 kg) en dit unieke zout bevat maar liefst 84 van de 92 spoormineralen in ons lichaam en wordt al duizenden jaren gebruikt als superremedie.

De Abyssinnian Oil Handbag Beauty Balm (30 ml) en deze balsem is een ware alleskunner. De uitzonderlijk hoge concentratie krachtige oliën (waaronder olijfolie, sheaboter, cacaoboter en Abyssinian oil) helpen de huid te herstellen, verstevigen en verzachten.

De Abyssinian Oil Aroma Facial Concentrate (15 ml) is een 100% natuurlijke, intensieve dagelijkse hydraterende olie met een mix van maar liefst 15 verschillende oliën

De Facial Konjac Sponge geeft je huid een simpele en doeltreffende, pure reiniging. De spons is milieuvriendelijk, 100% natuurlijk en gemaakt van pure eetbare plantaardige wortels

En met deze tips kan je nalezen hoe je het beste uit deze detox producten haalt; Neem een bad in Himayalan salt om de huid te reinigen en lichaam en geest te ontspannen. Gebruik de Konjac Sponge voor een milde doch diepe reiniging. Gebruik dagelijks de Aroma Facial Concentrate om de celvernieuwing te stimuleren, de huid te voeden en onzuiverheden te voorkomen. Gebruik de Handbag Beauty Balm om de huid na een lange dag te reinigen en exfoliëren en vervolgens als balm te voeden gedurende de nacht.