Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • Test; Kindle Oasis e-reader Test; Kindle Oasis e-reader
 • Test; Nest Cam Outdoor Test; Nest Cam Outdoor
 • Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software Mail & Win; Kaspersky Total Security 2017 software
 • Test; Kindle Oasis e-Reader Test; Kindle Oasis e-Reader
 • Mail & Win; Win een Bolsius kaarsenpakket! Mail & Win; Win een Bolsius kaarsenpakket!
 • De Internationale Dag van de Orchidee De Internationale Dag van de Orchidee

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
 • Vrolijk Kerstfeest Vrolijk Kerstfeest
 • Test; Accessoires voor je Smartphone Test; Accessoires voor je Smartphone
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
 • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
ladygadgets

Mail & Win; Logitech Silent Mouse

Enige weken geleden heb ik al aangekondigd dat ik van Logitech hun nieuwste muis zou ontvangen voor een test, en wel de Silent Mouse. Wat maakt deze muis zo bijzonder? Wel nu, zoals de naam al zegt hij is ‘silent’ maw. hij is (muis)stil!

logitech-m330-silent-plus

En dat de Logitech Silent Mouse (M330 Silent Plus) stil is, heb ik zelf ondervonden want je hoort inderdaad geen enkel klik of scroll geluid als je deze muis gebruikt. Ikzelf ben een voorstander van het werken met een muis maar ook ik heb een gruwelijke hekel aan het klikken van zo’n ding. Maar met de Silent Mouse heb je hier dus totaal geen last van.

En het wordt nog leuker want ik mag 1 lezer/es, namens Logitech, blij maken met deze muis (twv. euro 39,99). Wat moet je doen om deze prijs te winnen? Mail, voor 15 december as., je antwoord (en adresgegevens) op de vraag ‘hoeveel verschillende Silent Mouse modellen heeft Logitech’ naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.)

(De spelregels voor de Win actie; je dient ingeschreven te zijn op de Lifestylelady nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via deze link of via het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op; Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link ter bevestiging.)