Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase IKEA tovert je balkon om tot een zomerse oase
  • Sengled Pulse Link verbindt licht en geluid Sengled Pulse Link verbindt licht en geluid
  • Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie Bohemian Vibes in de nieuwe IKEA zomercollectie
  • IKEA Nordmann Kerstboom voor 1 piek actie IKEA Nordmann Kerstboom voor 1 piek actie
  • Nieuwe Philips Hue lampen Nieuwe Philips Hue lampen
  • De IKEA wintercollectie komt eraan De IKEA wintercollectie komt eraan
shoppen

Fairybell kerstbomen geven je tuin en terras in no-time de ultieme kerstsfeer

Kerst 2016 is coming, maar vind je je het een gedoe om je huis en tuin kerst-proof te maken? Met de kerstverlichting in kerstboomvorm van Fairybell zorg je binnen enkele minuten voor een fonkelende lichtjesparade in de tuin of op het terras. Klaar voor een zorgeloze kerst.

kerstdeur

De Fairybell kerstboomvormen zijn zo ontworpen dat zelfs de grootste modellen binnen 30 minuten staan. De vrijstaande bomen t/m 3 meter kun je overal in de tuin zetten door de meegeleverde rvs mast en grondpin. De grotere bomen vanaf 6 meter takel je moeiteloos vanuit de doos op in een vlaggenmast. Heb je die niet? Dan is er een handige stapelbare mast bij te bestellen. De kerstverlichting is voorzien van honderden kleine warm witte led-lampjes: veilig en energiezuinig. Perfect voor een sfeervolle, warme winter.

Er zijn maar liefst 16 verschillende modellen. Er is een ‘plat’ model van 2,10 meter hoog speciaal voor aan de deur. Deze hang je heel eenvoudig aan de deur dankzij de universele verstelbare bevestigingsband. Zo ben je binnen 10 minuten klaar. De vrijstaande modellen zijn verkrijgbaar van 1,45 tot en met 4,20 meter hoogte. Ideaal voor de zeer grote tuin zijn de imposante kerstboomvormen van 6 tot en met 10 meter. En door de grootte en de vele lampjes toveren ze elke vlaggenmast om tot een sprankelende én duurzame kerstboom.

kerstboom-in-de-tuin

Dit jaar voegt Fairybell een nieuw model toe aan de collectie: een boom van 10 meter met maar liefst 4000 lampjes. Bovendien zijn er nu 5 modellen verkrijgbaar met een ‘flash’ lichteffect. Bij deze modellen knippert 5% van de lampjes af en toe, waardoor je een glinsterend effect krijgt.