Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • Test; Kindle Oasis e-reader Test; Kindle Oasis e-reader
 • Test; Nest Cam Outdoor Test; Nest Cam Outdoor
 • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
 • Mail & Win; Kinddle Oasis e-Reader Mail & Win; Kinddle Oasis e-Reader
 • De Internationale Dag van de Orchidee De Internationale Dag van de Orchidee
 • Test; Pebble Time Round Test; Pebble Time Round

Pinterest

 • awesome Philips Slow
 • awesome Philips Slow
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • cool Philips Slowjui
 • nice Philips Slowjui

Meest bekeken

 • Winkelen op 2e Kerstdag Winkelen op 2e Kerstdag
 • Vrolijk Kerstfeest Vrolijk Kerstfeest
 • Test; Accessoires voor je Smartphone Test; Accessoires voor je Smartphone
 • PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren PUPA Milano Vamp! Extreme mascara in nieuwe kleuren
 • Met Samsonite de piste op Met Samsonite de piste op
 • My Worst Hangover Muesli My Worst Hangover Muesli
ladygadgets

Test; Kindle Oasis e-Reader

De feestdagen komen er weer aan, en december is natuurlijk de cadeaumaand! Om je hierbij een handje te helpen, heb ik voor jullie 3 Kindle e-readers van Amazon op een rij gezet. Zelf ga ik de Kindle Oasis testen, en heb daarna nog een leuke verrassing voor mijn lezers, maar daarover later deze maand meer.

image001

De Kindle e-readers zijn ontworpen voor de best mogelijke leeservaring, met displays die lezen als echt papier, aangepaste lettertypen voor digitaal lezen, een batterijduur van weken in plaats van uren, ruimte voor duizenden boeken en miljoenen boeken beschikbaar in 60 seconden of minder. En hieronder kan je meer lezen over 3 verschillende Kindle modellen.

De Kindle Oasis is bedoeld voor de fervente lezer en is ontworpen om gewichtloos aan te voelen  en is onvoorstelbaar dun. Hij heeft een ergonomische grip die het zwaartepunt verschuift naar je handpalm voor een perfecte balans, zodat je urenlang comfortabel kunt lezen uit één hand. Met de meegeleverde leren oplaadhoes (in zwart, wijnrood en notenbruin) kun je maandenlang lezen zonder een stekker te hoeven gebruiken want de accu gaat super lang mee.

image003

De Kindle Paperwhite richt zich volledig op de details die voor lezers het belangrijkst zijn. Het scherm met 300 ppi zorgt voor een geweldige resolutie en een tekst- en afbeeldingweergave van drukkwaliteit. De Kindle Paperwhite heeft vele typografie en lay-out functies, zoals het nieuwe lettertype ‘Bookerly’ dat speciaal ontworpen is voor digitaal lezen. Samen zorgen deze details er voor dat je sneller kunt lezen en je ogen minder vermoeid raken.

image005

De meest betaalbare Kindle (in wit & zwart) is nu nog dunner en lichter voor dezelfde prijs. Dankzij het dunne en lichte design neem je je complete bibliotheek gemakkelijk overal mee naartoe. Exporteer je aantekeningen en favoriete passages, print ze eenvoudig uit voor je boekenclub, en nog veel meer.