Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd VINADA; een nieuwe non-alcoholische sparkling rosé is gelanceerd
  • Netatmo Smart Home apparaten Netatmo Smart Home apparaten
  • Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender Philips introduceert een High Speed-Vacuümblender
  • Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust Veilig GPS kinderhorloge stelt ouders gerust
  • Saint Tropez’s Winter Essentials Saint Tropez’s Winter Essentials
  • Doe je was met het slimme doseersysteem LESS Doe je was met het slimme doseersysteem LESS
shoppen

Clinique Adventskalender

Steeds meer cosmetica- & beautybrands lanceren een Adventskalender. En ook Clinique introduceert de Adventskalender 24 dagen met Clinique. En hierin zitten de bestsellers van Clinique in reisformaat, dus ideaal voor jezelf als je gaat reizen, maar ook heel leuk om te weg te geven.

unnamed

 

Alles wat je voor de feestdagen maar kan wensen in mini formaat, verpakt in een luxueuze doos. De bestsellers huidverzorgings- en make-up producten, met het huidverzorgingssysteem in drie stappen, een bekroonde vochtinbrengende crème, een succesvolle lippenstift, een populair parfum en meer.

En dit is de inhoud van de Kalender :
Deep Comfort Hand and Cuticle Cream, Long Last Lipstick, Blushing nude, Take The Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes & Lips, Rinse-Off Foaming Cleanser, All About Eyes, Clinique Smart Custom-Repair Serum, Blushing Blush Powder Blush- Innocent Peach, Blush Brush, Clinique Smart Night Custom-Repair Moisturizer, Clinique For Men Moisturizing Lotion, Clinique Happy Parfum Spray, Eye Lash Curler, Moisture Surge Extended Thirst Relief, 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula, Moisture Surge Intense Skin Fortifying Hydrator, Dramatically Different Moisturizing Lotion+, Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm, Super Strawberry, Liquid Facial Soap Mild, Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream, Moisture Surge Overnight Mask, Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer, Golden Glow, Clinique Skinny Stick, Slimming Black, High Impact Mascara Black en Clarifying Lotion 2.